Gość chuda Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Z dozorca nocnym rozwiązujemy umowę o pracę z końcem sierpnia.Przysługuje mu odprawa w wysokości 2-miesięcznego wynagrodzenia. Dozorca ma wypłacane wynagr. zasadnicze, wysługę, wynagr. za godziny ponadwymiarowe, dodatek za pracę w porze nocnej. Odprawę liczę jak ekwiwalent za urlop czyli stałe składniki z miesiąca sierpnia a zmienne w średniej wysokości z 3 miesięcy poprzedzających ypłatę odprawy. Problem jest taki że cały czerwiec przebywał na urlopie wypoczynk. i było mu wypłacone wynagr. urlop. W podstawie wymiaru ekwiwalentu nie uwzględnia się wynagr. urlopowego więc jak mam to policzyć? Bardzo proszę o rady. Sprawa jest dość pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chuda Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Już wiem, PIP rozwiał moje wątpliwości. Pomijam czerwiec i cofam się jeszcze o jeden miesią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi