Gość Aga Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 WitamNa polecenie US sporządziłam remanent na koniec miesiąc w trakcie roku i obliczyłam zaliczkę. Jak mam obliczyć dalsze zaliczki ??? Składki odliczam zawsze na koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 cd.czy zdrowotne teraz odliczać co miesiąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JackJack Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 A co ma zdrowotne do remanentu?Trzymasz taką samą zasadę wyliczania zaliczek przez cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Moim zdaniem z odliczeniem składek zdrowotnych od podatku w takiej sytuacji nie trzeba czekać aż do rocznego zeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbara Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Moim zdaniem też;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JackJack Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Moim zdaniem z odliczeniem składek zdrowotnych od podatku w takiej sytuacji nie trzeba czekać aż do rocznego zeznania. Zgadza się, macie rację, ale dobrze byłoby zachować taką samą zasadę przez cały rok. Oczywiście nie jest to obowiązek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi