Gość weronika Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam mam pytanie zatrudniałam pracownika młodocianego i opłaciłam jego egzamin zawodowy. W związku z tym czy kwotę, którą przeznaczyłam na ten egzamin w pełni mogę wrzucić w koszty? Proszę o odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirasek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Możesz śmiało księgować w koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość weronika Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Officedepot_pl Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dokładnie jak w powyzszym posćie. Jeżeli zatrudniony został uczeń z opłaconym egzaminem zawodowym,to spokojnie możesz wrzucic tow koszty. To w zasadzie powszechna praktyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi