Gość Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 z jakimi składkami mam zgłasić pracownika który ma własną działalność ale nie ma ona nic wspólnego z pracą u mnie, czy kod zwykły 011000?Bo na zleceniu miałam go tylko ze zdrowotną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sua Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pracownik zawsze 0110XX. (zwykły, dorosły pracownik, bo młodociani inaczej :)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 a składki wszystkie?, młodociany to poniżej 18 lat, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sua Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Składki wszystkie (są jakieś preferencyjne - ulga w płaceniu Funduszu pracy i gwaratnowanych świadczeń, ale nie jestem ty na bieżąco i nie chcę wprowadzić nkogo w błąd).Młodociany to poniżej 18 lat, si :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość netgar Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 z umowy o pracę zawsze opłacasz wszystkie składki zus,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi