Kategorie
Skocz do zawartości

Odzież firmowa – robocza, ochronna, służbowa

Admin Moja Firma
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przydzielona przez pracodawcę odzież ochronna powinna zapewniać pracownikom jak najlepszą ochronę przed niekorzystnymi czynnikami środowiska pracy. Jednocześnie ma gwarantować pracownikom właściwą swobodę ruchów i odpowiedni poziom komfortu podczas pracy. Powrót do artykułu: Odzież firmowa – robocza, ochronna, służbowa

Przydzielona przez pracodawcę odzież ochronna powinna zapewniać pracownikom jak najlepszą ochronę przed niekorzystnymi czynnikami środowiska pracy. Jednocześnie ma gwarantować pracownikom właściwą swobodę ruchów i odpowiedni poziom komfortu podczas pracy.Powrót do artykułu: Odzież firmowa – robocza, ochronna, służbowa

Admin: ja rozumiem, że musisz się jakąś aktywnością wykazywać, ale może tak do jakiś świeższych artykułów linki powstawiasz?Co miało zostać powiedziane w tym temacie, już zostało powiedziane, więc po co odgrzewane kotlety?No i teraz bana dostanę pewnie :)
  • Like 1

• 6 miesięcy temu...
Gość kamilbek
Jedna z lepszych firm specjalizujących się w tego typu odzieży jak dla mnie. W Internecie same pozytywne opinie są. Ja od nich raz zamawiałem - byłem zadowolony. Na pewno, jak jeszcze raz będę zamawiał tego typu ubrania, poważnie zastanowię się nad tym sklepem. Pewnie i kupię ;)

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...