Admin Moja Firma Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Przydzielona przez pracodawcę odzież ochronna powinna zapewniać pracownikom jak najlepszą ochronę przed niekorzystnymi czynnikami środowiska pracy. Jednocześnie ma gwarantować pracownikom właściwą swobodę ruchów i odpowiedni poziom komfortu podczas pracy. Powrót do artykułu: Odzież firmowa – robocza, ochronna, służbowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JackJack Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Przydzielona przez pracodawcę odzież ochronna powinna zapewniać pracownikom jak najlepszą ochronę przed niekorzystnymi czynnikami środowiska pracy. Jednocześnie ma gwarantować pracownikom właściwą swobodę ruchów i odpowiedni poziom komfortu podczas pracy.Powrót do artykułu: Odzież firmowa – robocza, ochronna, służbowaAdmin: ja rozumiem, że musisz się jakąś aktywnością wykazywać, ale może tak do jakiś świeższych artykułów linki powstawiasz?Co miało zostać powiedziane w tym temacie, już zostało powiedziane, więc po co odgrzewane kotlety?No i teraz bana dostanę pewnie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kazimierz76 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Co do odziezy roboczej opłaca się kupić w tym sklepie? http://kitle.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilbek Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jedna z lepszych firm specjalizujących się w tego typu odzieży jak dla mnie. W Internecie same pozytywne opinie są. Ja od nich raz zamawiałem - byłem zadowolony. Na pewno, jak jeszcze raz będę zamawiał tego typu ubrania, poważnie zastanowię się nad tym sklepem. Pewnie i kupię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi