kali1985 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam!Jak powinno być:a) zgodnie z wzorem świadectwa:Stosunek pracy ustał w wyniku rozwiązania umowy z upływem czasu na który była zawarta Art. 30 §1 pkt.4i wersja której bardziej do mnie przemawia:Stosunek pracy ustał w wyniku upływu czasu na który była zawarta Art. 30 §1 pkt.4Pracownik jest MEGA czepialski i mam pewność że przyczepi sie do słówka "rozwiązania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doriss Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ustanie stosunku pracy to rozwiązanie umowy, więc moim zdaniem wersja druga, tylko jeszcze:Stosunek pracy ustał w wyniku upływu czasu na który była zawarta, zgodnie z Art. 30 §1 pkt.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doriss Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 aaa, i przecinek przed "który" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doriss Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 * na który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ida Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ja wpisuje zawsze dokładnie tak , jak to brzmi w kodeksie pracy:"stosunek pracy ustał w wyniku: z upływem czasu , na który była zawarta umowa - art 30 par 1 pkt 4 k.p. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali1985 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi