Gość Krystyna Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam. Mam takie pytanie. Czy można zatrudnić osobę obecnie zatrudnionej na zastępstwo bez konkursu na to samo stanowisko, które obecnie zajmuje. Osoba którą do tej pory zastępowała wraca ale będzie przeniesiona na inne stanowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Może napisz gdzie pracujesz, będzie łatwiej, jesli to jednostka budżetowa, tam zasady są określone i jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystyna Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Tak jest to jednostka samorzadowa, ale gdzieś kiedyś czytałam że po zastępstwie można od razu zawrzeć umowę bez konkursu. jednakże nie wiem czy jest to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 "..........gdzieś kiedyś czytałam............" no właśnie,gdzie? jeśli nie w ustawie o pracownikach samorządowych nie, to gdzie? Tylko tam mozesz poczytać o zasadach zatrudniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mml Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie, bez konkursu nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzia Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 http://samorzad.infor.pl/sektor/organizacja/pracownicy/artykuly/388331,zatrudnienie_inspektora_na_zastepstwo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi