Kategorie
Skocz do zawartości

pomoc-jakie wyksztalcenie?

Gość Basia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

prosze powiedzcie mi jaki konkretnie dzial, zakres ekonomii jest konieczny do "przestudiowania" jesli chodzi o mozliwosc pracy w ksiegowosci, a konkretniej w placowce oswiatowej(moze takie wyszczegolnienie nie jest akurat konieczne ale chodzi mi o finanse publiczne). Sa finanse publiczne, rachunkowosc budzetowa...ale czy tylko to upowazni mnie do pracy w ksiegowosci w szkole? To zalezy takze od stanowiska, z tego co sie orientuje, inaczej np starszy ksiegowy a inaczej glowny czy referent do spraw ksiegowosci. Ja mam wyksztacenie wyzsze z "innej bajki" - pedagogika pracy socjalnej- bede miala mozliwosc praktyki w ksiegowosci i potrzebe, ze strony teoretycznej, podjecia studiow podyplomowych i tu sie krece w kolko. Czy te studia musza byc w calosci oparte na np wlasnie rachunkowosci czy finansach publicznych? czy wystarczy jakas czesc przedmiotow, ktora porusza ten temat a reszte zakresu studiow to jeszcze inna dzialka? Musze mierzyc sily na zamiary, chodzi mi o czas studiow i miejsce, tam gdzie mieszkam (Głogów) znalazlam fajne ale one nie sa DOKLADNIE studiami rachunkuwosc czy finansow publicznych. Stad moje pytanie. Jedyne co znalazlam jest ta, ze maja to byc studia, badz szkola srednia + chyba ilosc lat praktyki ale zawsze TYLKO określenie, ze z EKONOMII...? Ale jakiej? Chcialabym byc pewna, ze za to co sie wezme przyda mi sie w przyszlosci. Z gory dzieki:)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...