Kategorie
Skocz do zawartości

Poszukuję pracy jako Pomoc Księgowej/ego - maister FiR na Uniwersytecie - kurs księgowości - obsługa Symfonii FK - Warszawa

Gość Pomoc Księgowej
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pomoc Księgowej
WitamPoszukuję pracy jako Asystentka lub Pomoc Księgowej/ego (w biurze rachunkowym lub dziale księgowym przedsiębiorstwa).Jestem Magistrem Finansów i Rachunkowości na Uniwersytecie (studia dzienne, 5 letnie). Ponadto ukończyłam kurs księgowości na poziomie Samodzielnego Księgowego na Księgach Handlowych. Umiem obsługiwać w stopniu dobrym program Symfonia FK oraz pakiet MS OFFICE (MS Word, MS Exel, MS Outlook, MS PowerPoint). Odbyłam ponadto praktyki w jednym z wiodących w Polsce banków (w Dziale Obsługi Małych Przedsiębiorstw). Znajomość języka angielskiego i rosyjskiego na poziomie pośrednim między podstawowym, a komunikatywnym (w trakcie nauki). Prawo jazdy kategorii B. Jestem osobą komunikatywną, dokładną, odpowiedzialną. Szybko się uczę.Posiadane umiejętności zawodowe (oczywiście początkowo wykonywane pod nadzorem):- dekretacja, ewidencja i rozliczanie zdarzeń gospodarczych- sporządzanie rejestru VAT, deklaracji podatkowych i sprawozdań finansowych w firmie na pełnych księgach handlowych- obsługa programu finansowo-księgowego „Symfonia FK”Jeżeli ktoś z Państwa posiadałby informację o wolnym stanowisku pracy w księgowości lub poszukiwał pracownika proszę o kontakt na email: pomoc-ksiegowej@tlen.pl.Preferowane miejsce pracy:Warszawa - dzielnice południowe, zachodnie, centrumRaszynMszczonówSkierniewicePozdrawiam serdecznie

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...