Kategorie
Skocz do zawartości

Teatr Rozrywki w Chorzowie zatrudni Głównego Księgowego

Gość kovac2
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Teatr Rozrywki ul. Konopnickiej 141-500 Chorzówzatrudni Głównego KsięgowegoWykształcenie wyższe kierunkowe i co najmniej 2 letni okres pracy na stanowisku Głównego KsięgowegoOczekujemy :-znajomości ustaw o rachunkowości i finansach publicznych,-umiejętności sporządzania analiz finansowych i ekonomicznych projektów artystycznych, znajomość instrumentów finansowych umożliwiających pozyskiwanie finansowania strukturalnego.Doświadczenie w pracy w instytucji kultury mile widziane.Oferujemy dobre warunki pracy i płacy.Zgłoszenia z dopiskiem „praca” prosimy przesyłać na adres pocztowy lub elektroniczny (asystent@teatr-rozrywki.pl) teatruTermin składania aplikacji upływa 15 kwietnia.

• 14 lat później...

W sumie ja chodzę do teatru ale po to aby właśnie w miły sposób spędzić czas wolny. Jestem zdania, że takie kwestie są niezwykle ważne i nawet całkiem niedawno czytałem o tym jak można spędzić długi weekend. Zdecydowanie dlatego polecam niezwykle ciekawy materiał http://www.czardomu.pl/jak-spedzic-dlugi-weekend/ gdzie ta sprawa została fajnie opisana.

• 4 miesiące temu...

Jakie spektakle teatralne lubicie? Ja chyba najczęściej chodzę na komedie. Lubię tę formę spędzania wolnego czasu. Ostatnio nawet myślałem, czy nie kupić takiego voucheru na prezent pod choinkę wszystkim znajomym i rodzinie. Zainspirował mnie do tego ten artykuł https://symfoniapiekna.pl/pomysly-na-zawsze-trafione-prezenty-vouchery/

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...