Jank Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 W jaki sposób zaplanować późny urlop by miło spędzić czas i wypocząć. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degustujemy Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Późny urlop jest najlepszy - zdecydowanie mniej turystów :P Polecam góry, sam wybieram się w tym roku do Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anka Nova Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 W tym roku urlop przypadł nam na październik,bardzo lubię taki późny urlop.Fajnie wyjechać sobie i odpoczać przed nadchodzącą zimą.My w tym roku wybieramy się do Azji.Mój mąż znalazł ciekawa oferte wyjazdu do Uzbekistanu:) w Azji byliśmy już kilka razy,ale w Uzbekistanie jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzanka Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Urlop należy planować tak by robić to co się lubi. Każdy z nas jest inny gdyż jeden woli leniwy wypoczynek na plaży, a drugi lubi ten czas spędzić aktywnie i dodatkowo coś zobaczyć. Podróżowanie po świecie jest fajne gdyż wzbogaca nasze wnętrze i pozwala poznawać historię danego kraju. Jeżeli planujecie wyjazd do Uzbekistanu to koniecznie w opcji wycieczki objazdowej wówczas wrócicie mega zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jank Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Zuzanka twój pomysł bardzo oryginalny i spodobał mi się. Z jakim biurem zwiedzałaś Uzbekistan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzanka Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 W Uzbekistanie byłam z Wytwórnia Wypraw. Jest to warszawskie biuro, które ma oryginalne portfolio z niepowtarzalnymi kierunkami wyjazdów. Jestem nimi oczarowana ze względu na świetną organizację jak i fajną atmosferę na wyjeździe. W tym roku też się z nimi wybieram na zwiedzanie świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Późne wakacje są naprawdę w porządku jeśli chodzi o takie wyjazdy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzanka Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 W tym roku wyruszam z Wytwórnią Wypraw na podbój Iranu. Kuszą mnie miejsca jeszcze mało odwiedzane przez turystów, pełne tajemnic ze swymi wspaniałymi zabytkami. Wycieczka objazdowa to zaś fantastyczna alternatywa by móc taki kraj zwiedzić w większej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleep Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Kuszą mnie miejsca jeszcze mało odwiedzane przez turystów, pełne tajemnic W takim razie lepiej już zacznij się modlić o szczęśliwy powrót z wakacji. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerryjane72 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ja też wole organizować swoje wakacje poza sezonem. Jakoś nic tak mnie nie denerwuje jak tłumy ludzi, strasznie to na mnie działa. Wiem, że są takie miejsca gdzie niezależnie od pory trzeba będzie się z tym liczyć, ale to staram się oczywiście ich unikać. Co do organizowania wakacji to tu warto też mieć doświadczenie, przygotować się dobrze do tego. Przede wszystkim znalezienie hotelu i taniego lotu będzie najważniejszą rzeczą. Sprawdźcie sobie tu ofertę od https://www.biletylotnicze.pl/airlines Z pomocą takich serwisów powinniście łatwo ogarnąć tanie loty do różnych kierunków na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naster Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jedynym ulubionym miejscem moich dzieci w wakacje jest morze, dlatego też nad nie często wyjeżdżamy w wakacje, spędzamy wtedy noce w domkach, tanie domki są dostępne właśnie na tej stronie https://www.przymorzu.pl/noclegi/poddabie/domki-letniskowe, jest ich sporo i wszystkie blisko morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZarembaRadek Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 W Uzbekistanie byłam z Wytwórnia Wypraw. Jest to warszawskie biuro, które ma oryginalne portfolio z niepowtarzalnymi kierunkami wyjazdów. Jestem nimi oczarowana ze względu na świetną organizację jak i fajną atmosferę na wyjeździe. W tym roku też się z nimi wybieram na zwiedzanie świata.Ciekawy pomysł na Uzbekistan. Raczej nie jest to zbyt popularny, turystyczny kierunek. Jakoś nie kojarzę go z folderów dużych biur. A jak sobie w necie wyszukuję wpisy na blgach, zdjęcia i filmy, to wyglada na ciekawy kraj. Może trochę surowy ale ciekawy. Na pewno inny niz większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtzd Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nie wiem czy jest to dobry kierunek na wakacje, sam raczej bym się w te rejony nie wybrał. Nie chodzi o to, ze nie chciałbym tam pojechać alecena takiej wycieczki będzie wysokamoze byc problem z komunikacją bo wiele osób pewnie nie mowi tam po angielsku, w koncu to biedny kraj wiejskino i kwestia bezpieczeństwa Ze swojej strony polecam to spa pod Toruniem:https://hanzapalac.pl/22/wellness__spaOstatnio spędziliśmy tam z zoną rocznicę i chętnie bym się tam wybrał na dłużej szczególnie, ze otoczenie bardzo ładne ( Bory TUcholskie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scotlander Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Spa fajne, mnie jednak latem ciągnie w ciepłe kraje. W tym roku Kenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawluM Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Mega zazdroszczę takiego wyjazdu. Choć widziałam, że też Kenia nie jest aż tak droga wcale, można znaleźć wycieczki za około 4000 tysiące na biurach podróży. Nie wiem jak tu kwestia szczepień, te też są na pewno wymagane, a mogą troszkę kosztować. Ja to raczej staram się sama organizować wycieczki wakacyjne. Warto tu dokładnie znać przepisy, wymagania konkretnych linii, ja się na tym ostatnio przejechałam. Sprawdźcie sobie na portalu https://www.esky.pl/porady-dla-podroznych/loty/bagaz/easyjet przepisy dotyczące bagażu, konkretnych wymiarów, wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimbol Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Nigdzie na wakacje w tamtym roku jak i w tym się nie wybieram, zostaje w domu. Teraz mam więcej czasu dla siebie i oglądam sporo ciekawych filmów online na vod https://www.ogladaj.to/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izak Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Może jakaś spontaniczna zagraniczna wycieczka? Póki co to może mało prawdopodobne, ale we wrześniu, październiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 W tym roku planujemy urlop we wrześniu. Jeśli granice będą otwarte to chcemy polecieć enter air do Grecji. To nasz ulubiony kraj, uwielbiamy ich kulturę, jedzenie i podejście do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazanka Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Wrzesień to super miesiąc na urlop. Ciut taniej a pogoda nadal piękna. I mniej dzieciaków wszędzie, więc ciszej :) My lecimy też we wrześniu na wczasy, konkretnie do Cancun w Meksyku. Już nie możemy się doczekać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czlowiek Informacja Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 jeszcze jeden pomysł wakacyjny połączony z inwectyjami to https://condo.pl/hotel-imperial-zakopane/i apartamenty pod inwestycje Zakopane bo to jednak najlepsza okolica dla inwestorów w hotele w naszym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmur87 Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 jeżeli chodzi o wakacje dla dzieci to polecam wysłać pociechy na obozy , jest to świetna atrakcja dla każdego, podrzucam wam kochani od razu linka do strony na której znjadziecie super propozycje obozów ;) https://www.kompas.pl/wycieczki-szkolne/wycieczki-objazdowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmur87 Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Można po prostu zostać w domu, najlepiej jak ma się ogród i po prostu zająć się swoją przestrzenią , nie trzeba przecież nigdzie wyjeżdzać żeby mieć wakacje . Polecam pozamawiać różne roślinki, krzaczki itd i porobic troche w swoim ogrodzie, polecam te stronę https://wszystkodlaogrodu.pl/kategoria-produktu/krzewy-owocowe/borowki-amerykanskie/do zamawiania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligru Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 W późnym terminie, np. już po sezonie, warto odwiedzić morze. Ludzi mniej, miejscowości turystyczne mają wtedy swój urok. Ja tak często jeżdżę do Kołobrzegu. Tu macie namiar na dobry hotel: https://hotelmonalisa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjcx8zx Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Właśnie od paru lat nie byłem nad polskim morzem i myślę by pojechać tam teraz gdy jest poza sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbaakus Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 W ciepłych krajach zawsze jest sezon, ja wybieram się do Emiratów Arabskich. ______________________https://kursymatura.pl/przemyslane-projekty-ogrodow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi