Gość grazyna Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 jakie programy systemy zarządzania firmą posiadacie? poradzcie jaki jest dobry i łatwy do nauczenia. Co sądzicie o "digitaland"? dziękuję za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Tak, spokojnie pracujcie na Berberis. Z dnia na dzień będzie tylko coraz lepiej. Krok po kroku dojdziecie do naprawdę wysokiego poziomu aż zrobicie swoje, ale nic od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzp Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Ja oddałem zarządzanie usługami It do firmy lizard.Profesjonalnie zajęli się tematami systemów, sieci.Jeśli ktoś szuka firmy IT w Warszawie, lub zdalnie, ich bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Berberis. Kwestia odpowiedniej wersji i wszystko powinno być w najlepszym porządku. Należy tak dopasować te rozwiązania, aby całość miała ręce i nogi. Odpowiednie funkcje, podejście, zaangażowanie - docelowo można z tego wyciągnąć coś naprawdę sensownego. Róbcie swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Ta sama sytuacja. Cały czas Berberis i bardzo dobre wyniki. Nie są wam potrzebne żadne cuda, tylko podstawowe działania. Krok po kroku da się dojść do czegoś dużego, realnej optymalizacji, natomiast nic nie dzieje się od razu. Docelowo dojdziecie do swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Ja ostatnio czytałem bardzo ciekawy artykuł dotyczący tego, jakie powstają nowe firmy gdańsk . Powiem Wam szczerze, że jestem pod ogromnym wrażeniem tego, jak to miasto oraz Nasz kraj się rozwija. Artykuł znajdziecie na stronie ITWIZ, jeśli również chcielibyście go przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Potwierdzam działanie Berberis. Szybko zauważycie zmianę w dobrym kierunku. Tam macie wszystkie funkcje, które są potrzebne do pilnowania działalności, jej kontrolowania. I to jest zdecydowanie dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jim4422 Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Cloud DevOps Services is one of 0scale’s core expertise. We know how vital DevOps solutions are in today’s fast-speed digital world. cloud devops services Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal76 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Wizerunek firmy jest bardzo ważny, ponieważ wielu klientów zwraca ogromną uwagę na proekologiczne działania firmy. Jeżeli jesteście zainteresowani tym tematem, to polecam Wam sprawdzić artykuł na stronie https://posadzimy.pl/blog/sadzenie-drzew-w-branzy-marketingowej/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiola33 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Myśle, ze warto również zainwestować sobie w porządny system erp do swojej firmy, ponieważ dzięki temu będziecie w stanie usprawnić pewne działa w swoim biznesie. Wiem, ze na stronie https://teta.unit4.com/pl/rozwiazania/erp-oraz-planowanie-finansowe możecie znaleźć wiele ciekawych informacji i propozycji w tym zakresie, więc myślę, że nie będziecie żałować. Dajcie znać, co na ten temat uważacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenataLiu Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego A co powiecie na systemy multimedialne ? Jest to bardzo dobra opcja, jeśli chcemy stworzyć jakiś projekt wizualny, który potem będzie mieć swoje zastosowanie w reklamie. Są specjalne firmy, które zajmują się takim tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi