Kategorie
Skocz do zawartości

prowadzenie księgowości stowarzyszenia

Gość aga
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witammam pytanie;w księgowości pracuję 5 lat w tym 3 lata w sprawozdawczości;ukończyłam 2-letnie studium ekonomiczne i 5-letnie studia magisterskie, kierunek-administracja,jestem również po kursie dla kandydatów na głównych księgowych i właśnie, czy z takim uprawnieniem mogę prowadzić księgowość stowarzyszenia?Jeżeli nie to jakie są wymagane?Gdzie mogę to sprawdzić?

• 3 lata później...
Czy prowadząc stowarzyszenie ,mogę przyjmować np.opłate członkowska,za rodowody,przeglady hodowlane na druku KP,czy powinny być one wpłacone na konto.Rówież chcę zapytać czy mogę wypłacać pieniądze za usługę wykonaną na druku KW

• 1 rok później...

witammam pytanie;w księgowości pracuję 5 lat w tym 3 lata w sprawozdawczości;ukończyłam 2-letnie studium ekonomiczne i 5-letnie studia magisterskie, kierunek-administracja,jestem również po kursie dla kandydatów na głównych księgowych i właśnie, czy z takim uprawnieniem mogę prowadzić księgowość stowarzyszenia?Jeżeli nie to jakie są wymagane?Gdzie mogę to sprawdzić?

na umowę o pracę/zlecenie możesz,  z działalności gospodarczej jeżeli nie masz licencji nie możesz

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...