Gość aga Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 witammam pytanie;w księgowości pracuję 5 lat w tym 3 lata w sprawozdawczości;ukończyłam 2-letnie studium ekonomiczne i 5-letnie studia magisterskie, kierunek-administracja,jestem również po kursie dla kandydatów na głównych księgowych i właśnie, czy z takim uprawnieniem mogę prowadzić księgowość stowarzyszenia?Jeżeli nie to jakie są wymagane?Gdzie mogę to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DZIDZIA Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Czy prowadząc stowarzyszenie ,mogę przyjmować np.opłate członkowska,za rodowody,przeglady hodowlane na druku KP,czy powinny być one wpłacone na konto.Rówież chcę zapytać czy mogę wypłacać pieniądze za usługę wykonaną na druku KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsięgowaEwa Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 witammam pytanie;w księgowości pracuję 5 lat w tym 3 lata w sprawozdawczości;ukończyłam 2-letnie studium ekonomiczne i 5-letnie studia magisterskie, kierunek-administracja,jestem również po kursie dla kandydatów na głównych księgowych i właśnie, czy z takim uprawnieniem mogę prowadzić księgowość stowarzyszenia?Jeżeli nie to jakie są wymagane?Gdzie mogę to sprawdzić?na umowę o pracę/zlecenie możesz, z działalności gospodarczej jeżeli nie masz licencji nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi