Gość basia Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Witam serdecznie właśnie rozpoczynam pracę w firmie produkcyjne, która ze względu na obrót przeszła w 2011 roku na pełna księgowość. do dnia dzisiejszego nie jest jeszcze załozony plan kont ani zadna transakcja nie jest zaksięgowana. bardzo proszę o pomoc!!! druga prośba to sp. z o.o. która dopiero powstaje i chciałabym prosić o przykładowy plan kont, politykę rachunkowości i uchwały dla sp. z o.o. to jest działalność produkcujna.o to mój maila kbar22@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam. Pilnie potrzebuje polityki rachunkowości (a przynajmniej Zakładowego Planu Kont) dla jednostki zajmującej się produkcją i dystrubucją. Jest mi to niezbędne do pracy dyplomowej. Bardzo ale to bardzo byłabym wdzięczna.Mój e-mail ewelinka987@o2.plPozdrawiam, Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi