Gość rafał Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 składałem dzisiaj druk VAT-7k w skarbowym i początkowo nie chciano mi go przyjąć ponieważ osoba przyjmują formularz stwierdziła, że 'nie ma pieczątki a jest ona obowiązkowa'. Dopiero jak zacząłem się sprzeczać powołując się na to, że przecież żadne przepisy nie nakazują posiadania pieczątki to łaskawie druk przyjęła, a na moim egzemplarzu przybiła potwierdzenie wpłynięcia. Na koniec stwierdziła, że 'może być wezwanie do uzupełnienia pieczęci'. Powiedzcie mi jak to w końcu jest? W naszym kraju nie trzeba posiadać pieczątki, a US tworzą własne prawo nakazujące posiadanie takowej? Co jeśli składając druki w poprzednich miesiącach przybijałem pieczątki, a teraz po prostu nie miałem jej pod ręką i złożyłem VAT-7K bez takowej - czy coś mi za to może grozić ze strony US? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 wg mnie to była nadgorliwość tej osoby w US, bo nie trzeba przystawiać pieczątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi