Gość rylek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam, Mam pytanko, mam problem z zaksięgowaniem dokumentu wewnętrznego, którym ściągałam drobny poczęstunek dla kontrahenta. Nie będą to koszty reprezentacji, raczej nie było to wystawne, bardziej na zasadzie, by "nie siedzieć przy pustym stole" przy rozmowie.Jakie konto byście zaproponowali, wiedząc ,że koszty te stanowią koszty uzyskania przychodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 a co to za wewnętrzny dokument, którym "ściągałaś" drobny poczęstunek ?co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rylek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 dokument rw- rozchód wewnętrzny,a ma to znaczenie jaki to dokument?czy nie jest ważne ,że towar został wykorzystany na potrzeby wewn.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi