Gość BB Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Jak prawidłowo zaksięgować kwotę korekty podatku naliczonego w momencie sprzedaży samochodu osobowego w działalności gospodarczej.............Są to pozostałe koszty czy może zwiększenie wartości środka trwałego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam mam taką samą sytuację i myślę że powinno być to księgowane jedynie w ewidencji vat jako korekta podatku naliczonego przy zakupie środka trwałego nie wiem jaki masz program ale ja musiałam to ręcznie wpisywać do deklaracji być może twój program ma taką funkcję mój niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madzia Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 A w deklaracji VAt-7 w poz 53 z minusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi