Gość Pavlo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Właśnie się kończy pierwszy rok mojej działalności i przeszukując internet na temat tego jakie dokumenty powinno się składać z końcem roku trafiłem na ten artykuł: wyborcza.biz/Firma/1,101618,9253565,Przedsiebiorco__masz_kilka_godzin__Grozi_ci_kara_za.html . Czy jeśli prowadzę biuro w domu, nic nie produkuję, jedynie mam czasami zużyte tonery z drukarki i jakieś niepotrzebne papiery to czy też takie sprawozdanie trzeba składać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość do Pavlo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jeśli nie zajmujesz sie recyclingiem to nie składasz sprawozdania o odpadach, tonery z drukarki powinienies oddać firmie recyclingowej i masz wtedy Fv za oddanie odpadów i to jest dokument jaki powinienies mieć w posiadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi