Kategorie
Skocz do zawartości

prośba o info inwentarz optivum

Gość Iska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

w dużym zespole szkół chcemy zacząć korzystać z programu Vulcan - inwentarz optivum, pojawiają się wątpliwośi, czy jest na pewno funkcjonalny, jak to jest z czytnikiem kodów wydaje się że wtedy jest potrzeba korzystania z laptopa, i główna watpliwośc to czy naklejki z kodami kreskowymi zdają egzamin, co jeśli dzieciaki je zniszczą itp, jeśli ktoś z was korzysta proszę o wszelkie porady

• 1 miesiąc temu...
witam:)korzystam z programu inwentarz optivum i oczywiście są plusy, jak i minusy...nie mogę do końca rozgryźć tego programu, z jednej strony ułatwia on pracę, ale z drugiej czasem wychodzą mi jakieś rzeczy, które muszę wyjaśniać, które mi nie pasują. Właśnie też zaczynamy myśleć o kodach kreskowych i czytniku i właściwie to też chciałabym dowiedzieć się jak to wygląda ta praca z czytnikiem ... czy może zamiast czytnika lepiej zaopatrzyć się w kolektor??

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...