Gość Dżar Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 hejgdyby ktoś potrzebował dobrego i rzetelnego biura rachunkowego z Wrocławia to polecam stronke obsluga-ksiegowa.pl/. Biuro jest już ładnych pare lat na rynku wiec zdobylo swoja odpowiednia renome i poziom pracy. A jeśl ichodzi o ceny to sa dosyc konkurencyjne w porównaniu do innych wrocławskich biur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość euro2012 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 no zajrzałem na stronkę tej obsługi księgowej i wygląda to nawet nawet. A weź napisz coś więcej o nich, współracujesz z nimi? jeśli tak to czym sie dokładnie zajmują? wiecej szczegółow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agniesska Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 jak tak sie zawsze zastanwiałam czy lepiej korzystac z biura rachunkowego czy robic księgowosć samemu, czy moze przez internet, co myślicie? generalnie wszystko robija sie o cene i to wiem, Dżar może korzystac z tej Obsługi Księgowej bo pewnie nie traci finansowo, ktoś za niego zrobi papierki i jest happy, ale czy tak można zawsze? wiadomo czym wiiększa firma tym bardziej prawdopodobne ze korzysta z biur..nie wiem ale zawsze mnie to zastanawiało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PawelDob Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Gdy ktoś jeszcze szuka, to proszę - http://www.rachunkowe.com.pl - przy współpracy powołajcie się na Pawła z Edu Business Solutions to może dostaniecie przystępną ofertę! Atutem działalności tego biura jest wdrożony panel klienta, dzięki czemu masz informacje jak wygląda stan Twoich ksiąg rachunkowych - to sprzężone systemy księgowe z bazą danych online!! Polecam to biuro we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To ja się też podepnę. Sam korzystam z Biura Rachunkowego DUET s.c. we Wrocławiu. Prowadzą mi księgowość i mogę tylko gorąco polecać to biuro rachunkowe. Jeśli ktoś chce skorzystać, to tu są wszystkie potrzebne informacje: http://ksiegowa.wroclaw.pl/ Dopasowali sposób prowadzenia księgowości do moich wymagań, co było dla mnie najważniejsze. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cezary80 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Polecam biuro rachunkowe MP Profit Sp. z o.o.Fachowa obsługa,cena do uzgodnienia,odbiór dokumentów od klienta, a do końca roku promocje i zniżki dla nowych klientów. Więcej nawww.mp-profit.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ringo Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jeśli chodzi o Wrocław to najlepszym biurem rachunkowym jest Ekkom http://www.ekkom.com.pl. Słyszałem o nich wiele pozytywnych opinii. Sam zastanawiam się czy do nich nie przejść. Może wiecie coś na ich temat? Faktycznie można im ze spokojem zaufać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jeziorska Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Z Wrocławia znam biuro Super Księgi, z ich pomoca rozkręcałam działalnosc gospodarvcza, zaproponowali mi dobre stawki i po dziś dzień się ich trzymają, super prowadzone rachunki firmy, zawsze wszystko na czas rozliczana więc chwalę sobie . Mają siedzibę na ul. Łeczyckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi