Kategorie
Skocz do zawartości

Biuro rachunkowe we Wrocławiu

Gość Dżar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hejgdyby ktoś potrzebował dobrego i rzetelnego biura rachunkowego z Wrocławia to polecam stronke obsluga-ksiegowa.pl/. Biuro jest już ładnych pare lat na rynku wiec zdobylo swoja odpowiednia renome i poziom pracy. A jeśl ichodzi o ceny to sa dosyc konkurencyjne w porównaniu do innych wrocławskich biur.

jak tak sie zawsze zastanwiałam czy lepiej korzystac z biura rachunkowego czy robic księgowosć samemu, czy moze przez internet, co myślicie? generalnie wszystko robija sie o cene i to wiem, Dżar może korzystac z tej Obsługi Księgowej bo pewnie nie traci finansowo, ktoś za niego zrobi papierki i jest happy, ale czy tak można zawsze? wiadomo czym wiiększa firma tym bardziej prawdopodobne ze korzysta z biur..nie wiem ale zawsze mnie to zastanawiało..

• 1 rok później...

Gdy ktoś jeszcze szuka, to proszę - http://www.rachunkowe.com.pl   - przy współpracy powołajcie się na Pawła z Edu Business Solutions Dołączona grafika to może dostaniecie przystępną ofertę! 

Atutem działalności tego biura jest wdrożony panel klienta, dzięki czemu masz informacje jak wygląda stan Twoich ksiąg rachunkowych  - to sprzężone systemy księgowe z bazą danych online!!

Polecam to biuro we Wrocławiu.

To ja się też podepnę.  Sam korzystam z Biura Rachunkowego  DUET s.c. we Wrocławiu. Prowadzą mi księgowość i mogę tylko gorąco polecać to biuro rachunkowe. Jeśli ktoś chce skorzystać, to tu są wszystkie potrzebne informacje: http://ksiegowa.wroclaw.pl/ Dopasowali sposób prowadzenia księgowości do moich wymagań, co było dla mnie najważniejsze. Polecam!

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 4 lata później...

Z Wrocławia znam biuro Super Księgi, z ich pomoca rozkręcałam działalnosc gospodarvcza, zaproponowali mi dobre stawki i po dziś dzień się ich trzymają, super prowadzone rachunki firmy, zawsze wszystko na czas rozliczana więc chwalę sobie . Mają siedzibę na ul. Łeczyckiej

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...