Gość marzena Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam aby wysłać próbkę towarów do Szwajcari wymagane jest wystawienie faktury proforma. Mam pytanie ja chyba w programie nie mam możliwości wystawienia takiej faktury. Czy prawidłowo mogłabym wystawić fakturę na 0 zł zamiast proformy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BB Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Uważam, iż nie.Na podstawie fry proforma kient ma dokonoć przedpłaty za wysyłany towar. Musisz na niej podać kwotę do zapłaty.Faktury proforma się nie księguje.Jeśli nie masz możliwości w programie wystaw ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirasek Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Jeżeli nie masz w programie to sama wystaw.Tu masz link do fa pro-formahttps://faktura.egrupa.pl/faktura-pro-forma/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi