Gość Agata Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam.Może ktoś wie, co zrobić w przypadku, gdy popełniono błąd i wystawiono drugą fakturę z numerem, który jakiś czas wcześniej nadano już innej fakturze. a nr który miał być przypisany do tej faktury jest pusty - tzn. brak faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 a faktury wystawiasz ręcznie czy w jakimś programie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 ja faktury wystawiam w programie, ale czasem zdarza się,że trzeba wystawić ręcznie i wtedy wystawia się z kolejnym numerem, a potem wciągam tą fakturę do komputera i załączam kopię ręcznie wypisanej. a tu niestety nastąpiła pomyłka i zamiast kolejnego numeru jest wpisany jakiś wcześniejszy numer.. nie wiem co mam teraz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi