Gość Małgorzata Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 WitamMam pytanie, czy mozliwe jest w systemie informatycznym skorygowanie vat za rok ubiegły, tak żeby usyskać wydruk dekl.VAT-7 i VAT-UE, konkretnie za rok 2010.Pracuję w programie księgowym FAKIR, próbowałam - ale bezskutecznie- wprowadzić korekte faktury wenetrznej za 2010 rok w m-cu 09/2011 z datą rozliczenia dla vat m-c 07/2010.Skłonna jestem, żeby tę korektę zrobić ręcznie. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justi Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Nie znam programu FAKIR, na moim się da. ale po co ręcznie? sprawdzalać e-deklaracje Madaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 WitamDziekuję za odpowiedż. Niestety ja nie sporządzam e-deklaracji, tylko sporzadzam wydruk z systemu.Czy według Ciebie powinnam tę korektę wprowadzić w m-cu wrześniu 2011, ale dla VAT wskazać np.m-c 07/2010. Właśnie tak zrobiłam i pojawił się komunikat, że termin dla vat jest zbyt odległy i przepuszcza mnie dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi