Gość krystyna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam.mam pytanko,czy mozna prowadzic kpir na umowe zlecenie bez certyfikatu czy tylko na umowe o prace?jestem zatrudniona na caly etat w jeden firmie i chcialabym dodatkowo prowadzic kpi r znajoimym i nie wiem jak to zrobic aby bylo ok.a poza tym moze mi polecicie jakis fajny i niedrogi prpogram do prowadzenia kpir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ? Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 znajomym możesz robic na lewo, program - excel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość invoicer.pl Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Polecam portal InvoicerUżytkowanie portalu invoicer nie wiąże się z żadnymi kosztami związanymi z założeniem konta, wprowadzaniem danych, czy korzystaniem z programu księgowego - przez cały okres użytkowania.Invoicer umożliwia sprawne prowadzenie małej firmy, pozwalając na:- fakturowanie online,- rejestrowanie wpłat, zaliczek i niezapłaconych,- prowadzenie Książki Przychodów i Rozchodów,- rozliczanie VAT i wystawianie deklaracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi