Gość kitka Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jaki adwokat od rozwodów najlepszy? Czym kierować przy jego wyborze? - Trójmiasto i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arletta Bolesta Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam,nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa zapraszam natomiast na mój blog.dr Arletta Bolestaadwokat kościelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Kowalska Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 rozwodzesie.pl Kraków i Częstochowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oleola Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jak szukasz w okolicach Trójmiasta to w Tczewie znam bardzo dobrego i mogę polecić Kancelarię Adwokacką Cejrowski. Prowadził sprawę rozwodową mojej siostry i wszystko zakończyło się po jej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adw.bozydar Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Na pewno nie kieruj się lokalizacją. Do dobrego adwokata warto pojechać nawet daleko. Lepiej mieć takiego prawnika z daleka i wygrać niż z okolic i przegrać. Mi przy sprawie rozwodowej pomógł adwokat wągrowiec. Proces przebiegł w miarę sprawnie, a co najważniejsze, po mojej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arniq Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgadzam się, że nie zawsze warto kierowac się lokalizacją. Czasem warto wybrac kogoś z odległego miasta jeśli ma pomóc nam korzystnie rozwiązac sprawę. Jeśli szukasz dobrej kancelarii to zapoznaj się z ofertą Legitimus http://prawnikgrodzisk.pl/ . Działają juz od 12 lat na rynku, mają sporo doświadczenie w rozwiązywaniu najtrudniejszych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stenka Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 No też nie przesadzajmy, jeśli ktoś szuka z okolic Trójmiasta to nie polecajcie kogoś z drugiego końca Polski? Jaki ma to sens??? Sama jestem z Tczewa i pan Cejrowski może Ci pomóc przy Twojej sprawie rozwodowej. Mi pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabas Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 W mojej sprawie bardzo skuteczny okazał się ten specjalista: www.kalicinski-kancelaria.com także mogę go polecić w 100 procentach. Na całe szczęście cała sprawa została szczęśliwie rozstrzygnięta na moją korzyść a o to mi najbardziej chodziło. Także jestem bardzo zadowolony z jego usług, konkretny człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ada Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 No też nie przesadzajmy, jeśli ktoś szuka z okolic Trójmiasta to nie polecajcie kogoś z drugiego końca Polski? Jaki ma to sens??? Sama jestem z Tczewa i pan Cejrowski może Ci pomóc przy Twojej sprawie rozwodowej. Mi pomógł. Bardzo dobry adwokat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekDmowski Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 http://www.mariuszboruch.pl/ - najlepsza kancelaria radców prawnych Kraków o jakiej słyszałem w sprawach rodzinnych, ale biznesowych też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rouger Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Musisz do dobrego adwokata albo kancelarii się z tym problemem wybrać. Kancelaria Antczak ze swojej strony mogę powiedzieć że jest dobra parę razy mnie obsługiwali i wszystko co potrzebowałem uzyskałem do tego sprawę rozwodową wygrałem i też założenia które chciałem uzyskać dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ranking Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jak zajrzycie na Ranking Prawników (prawnikzpolecenia.pl) znajdziecie szeroką ofertę adwokatów i radców prawnych z różnych miast z Polski. Ponadto wybór właściwego prawnika zdecydowanie ułatwią Wam znajdujące się na ich temat opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jeśli chodzi o sprawdzoną kancelarię to może skontaktuj się z piotrbanczyk.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliza Pola Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Juliett Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ja niestety nie polecę z okolic Trójmiasta bo tu nie mieszkam. Bardzo polecam panią Magdalenę Grześkowiak . Jest to adwokat z Warszawy. Dzięki tej pani wygrałam sprawę rozwodową a w szczególności sprawę o podział majatku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvatore Conte Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Jednym ze skuteczniej działających radców prawnych w zakresie spraw rozwodowych jest w Trójmieście Michał Mindykowski. Dzięki doświadczeniu zdobytemu na przestrzeni kilkunastu lat świetnie sobie radzi ze sprawami rodzinnymi. Sam byłem wdzięczny znajomym, że polecili mi go. Jakbyście chcieli się z nim umówić na wizytę to ma kancelarię w Gdańsku na Uphagena 17/2 (Wrzeszcz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonkruda Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Pani Justyna z jwc kancelaria z Krakowa jest niezastąpiona w rozwodach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Dlaczego chcesz najlepszego adwokata, czyzbys chcial(a) dostac jak najwiecej z waszego dorobku? Czy juz nie liczy się dobro osoby ktora kiedyś kochalas/esJaki adwokat od rozwodów najlepszy? Czym kierować przy jego wyborze? - Trójmiasto i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helcia78 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 W Łodzi za najlepszego fachowca od rozwodów uchodzi mecenas Cyrański. Sprawdziłam tę opinię osobiście, pan mecenas poprowadził moją sprawę rozwodową. Proces zakończył się pełnym sukcesem. Wygrałam rozstrzygnięcie co do winy męża, ale i wysokie alimenty. A pana adwokata Cyrańskiego polecam każdemu, kto ma sprawę rozwodową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazoo Opublikowano 20 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 W przypadku wyboru adwokata do rozwodu, najlepiej kierować się opiniami. Na szczęście teraz z łatwością można odnaleźć informacje w internecie, a w tym masę opinii o adwokatach. Nie ma ryzyka, że nadziejemy się na kogoś niekompetentnego - od razu to będzie widać po opiniach. Na tej podstawie wybieraliśmy adwokata od rozwodów dla mojej siostry. Trafiliśmy na Kancelaria Prawna Lublin Ubi Ius i zaufaliśmy opiniom z internetu - potwierdziły się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirka Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Podobnie jak wielu innym osobom na tym forum w moim rozwodzie pomagał mecenas Cyrański z Łodzi. Bardzo się bałam, czy sobie poradzę w sprawie przeciwko mojemu byłemu mężowi. Postanowiłam skorzystać z porady pana mecenasa. Już w czasie pierwszego spotkania Pan mecenas Cyrański wszystko mi objaśnił i bardzo mnie uspokoił. Uwierzyłam wtedy, że może mi się udać, że nie jestem z góry skazana na porażkę. Postanowiłam wtedy, że powierzę mecenasowi Cyrańskiemu poprowadzenie mojej sprawy. Nie mogłam lepiej wybrać. Pan mecenas podszedł do mojej sprawy z profesjonalizmem i zaangażowaniem. Był zawsze świetnie przygotowany i bardzo aktywny. Sprawa została w wygrana, sąd stwierdził, że winę ponosi mój były mąż. Dostałam też wysokie alimenty. Najlepsze, co można zrobić, kiedy ma się rozwód, do poprosić o pomoc pana adwokata Cyrańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arniiee Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ze swojej strony mogę polecić adwokat Anne Legieć. Dostałem na nią namiary jak potrzebowałem adwokata do sprawy rozwodowej. Pani Anna bardzo profesjonalnie i rzetelnie podeszła do tematu. Na początku dużo pytała, aby poznać dogłębnie sytuację, a później zaczęły się działania. Sprawa rozwodowa zakończona, a temat już zamknięty. Jeżeli szukacie profesjonalisty w tym zawodzie to zdecydowanie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dituś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jeżeli nie macie daleko do Łodzi, to z rozwodem najlepiej jest pójść do adwokata Cyrańskiego. Przekonałam się o tym na własnej skórze, kiedy pan mecenas Cyrański reprezentował mnie w mojej sprawie rozwodowej. Miał bardzo profesjonalne podejście do sprawy na każdym etapie, przed sądem występował bardzo aktywnie, zbijał dowody prawnika mojego byłego męża. Wszystkich świadków przemaglował i wycisnął z nich, co się naprawdę działo w tym moim nieszczęsnym małżeństwie. A działo się sporo. Jak nietrudno się domyślić, sąd przyznał nam rację i stwierdził, że to była wina mojego męża. Dzięki temu przyznano mi alimenty i nadal je dostaję. Bardzo się cieszę, że poszłam do mecenasa Cyrańskiego. To najlepsze, co można było zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prykoto Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Takich informacji poszukaj na jakichś lokalnych grupach. Ewentualnie popytaj wśród znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Z własnego, dość dużego doświadczenia mogę polecić kancelarię kancelaria-kowalscy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi