Gość ucząca się Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam. Pracuje w biurze rachunkowym, zajmuję się księgowaniem "pełnej księgowości". Niby uczyłam się rachunkowości w ekonomiku, ale gdzieś to wszystko uleciało i jest tego jednak za mało. Czy możecie mi polecić podręcznik, czy publikację która ułatwi mi pracę i który jednak pozwoli mi zrozumieć to co szefostwo każe mi wklepywać do komputera. Może być to podręcznik wykorzystywany do przygotowania do egzaminu umożliwiającego zdobycie licencji MF na usługowe prowadzenie biura rachunkowego. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Wszystkiego nie ma w jednym podręczniku. Musisz czytać ustawy. Jeżeli nie chcesz wszystmkich to wybierz te których ty potrzebujesz do swojej pracy . Podręcznik jest dobry ale do kadr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi