Gość pijka Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 witam jestem pierwszy dzien po urlopie wychow. i juz mam zgryz: prcuje u nas ksiądz o podstawie kontraktowego dostał już wynagrodzenie z góry teraz dyrektor mówi że juz za niego będzie pracował katecheta dyplomowany i to juz za tydzień jak mam im poredukować wypłaty czy mogę żądać od parafi zwrotu wynagrodzenia? czy jak to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Żadne redukować!Rozliczyć wynagrodzenie nalezne księdzu,resztę ma do zwrotu-wystaw notę obciążeniową,a katechecie policz ile się należy za niecały m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pijka Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 dziękuję serdecznie buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi