Gość ksiegowa szkoly Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 publiczna szkola napiasła program zgodny z założeniami konkursu - grantowego ogłoszonego przez Polsko amerykanska fundacje wolnosci realizator programu Nidzicka Fundacjia rozwoju NIDA i zostały on zakwalifikowany do realizacji , wysłano do szkoły umowe do podpisania , srodki pochodzą z e srodków zagraniczych czy ktoś wie jak to księgować czy nalezy wprowadzić do budżetu szkoły w umowie jest mowa że należy utworzyć nowe konto bankowe czy może ktoś juz coś takiego miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Czy te środki nie powinny być wprowadzone uchwałą Rady Gminy do budżetu Gminy? Zastanów się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 A w/g mnie powinny być jako środki pozabudżetowe,tak przynajmniej u mnie (ministerstwo) są traktowane granty.Najlepiej bedzie jak skonsultujesz to ze skarbnikiem starostwa.U mnie może być tak,ponieważ moja jednostka jest jed.państwową a twoja samorządowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi