Gość księgowa Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dodatkowe roczne wynagrodzenie dla gł.księgowej instytucji kultury. Proszę o radę, w ubiegłym roku podczas kontroli stwierdzono że gł. księgowy nie może otrzymywać nagród z funduszu nagród, było to już po zatwierdzeniu planu na rok 2011 więc nigdzie nie ujęłam dodatkowej nagrody indywidualnej dla dyrektora i gł. księgowej, w tym roku skąd mogę wziąć pieniądze na nagrodę dla gł. księgowej? nie mam pojęcia a nie chciałabym by mnie ominęła nagroda B) dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barbaras Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 skorygować plan finansowy i ująć te nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogumiła Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 zawsze w ciągu roku mozna zrobić zmiany planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi