t_mb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Sieciowe czy jakieś lokalne?Szukam auta, którym będzie dobrze poruszało się po zakorkowanym mieście jakim jest Łódź.Możecie polecić coś w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepke Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zależy jakie auta preferujesz. Pod względem cenowym nie ma dużej różnicy. Np w tej wypożyczalni - LINK, mają taką politykę, że jak znajdziesz gdzieś taniej auto niż u nich - to zadzwoń, poinformuj, być może że uda wam się dogadać, to wynajem będzie tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ewentualnie w Avisie. Jakiś czas temu musiałam wynająć auto i skorzystałam właśnie z ich usług w tym zakresie. Jest to wieksza sieć. Samochód możecie wynająć bezpośrednio na ich stronie www: http://www.avis.pl/.Co jest zreszt o wiele bardziej opłącalne bo na stronie mają więcej promocji. Wynajmując auto wcześniej możesz liczyć na lepsze ceny wynajmu samochodu. Wszystkie samochody są tam ubezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian84 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 A w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkulowski Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja na twoim miejscu najpierw wypożyczył bym sobie samochód i przetestował sobie jak się jedzi. Wydasz 200-300 zł ale zdobędziesz cenne informacje.Tutaj podaje Ci namiary na MASTER CAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toma001 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Poproszę jeszcze o namiary na jakaś dobrą wypożyczalnie w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekard Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ja korzystam z firmy http://www.master-car.com.pl/od roku i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyCho Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 W Łodzi to na tą chwilę najlepiej wypożyczyć rower miejski, wtedy nie martwisz się korkami, aczkolwiek jeśli nie masz na to ochoty mogę polecić ckcorp. Korzystałem z ich usług, żadnych niemiłych niespodzianek i problemów.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 To firma działająca w wielu miastach i mająca porządne samochody. Trzymajcie namiary - http://www.express.plPatrzcie nie tylko na to, ile zapłacicie, ale również na auta jakie otrzymacie w pakiecie. To naprawdę bardzo istotna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qba Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja zawsze korzystam z www.fleetcorp.pl/krakow Wszystko miło i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Błażej Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Ze swojej strony polecam w Łodzi wypożyczalnie samochodów www.viarent.pl , a jak potrzebujesz samochód na kilka godzin to zawsze możesz wynająć EasySharea lub skorzystać z taxi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabriellsski Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Jeżeli chodzi o Łódź to mogę polecić sprawdzoną wypożyczalnię aut - NadCars. Swego czasu uratowali mnie, jak mój prywatny samochód nawalił. Musiałem się dostać do innego miasta, a zależało mi na czasie. Wszystko udało się załatwić bardzo szybko, a na tym zależało mi najbardziej. Na wybór aut nikt nie powinien narzekać. Trochę tego mają . Zerknijcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karola12b Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 A w Warszawie?Ja wypożyczałam w Mega Tanio, maja dużo punktów, a ten na lotnisku jest czynny 24/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante80 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Często jest tak, że w jakiejś wypożyczalni można trafić na całkiem fajne przeceny danego modelu. O ile w sezonie wakacyjnym, letnim - ceny rosną, bo wiadomo, ruch turystyczny jest stosunkowo duży, to w okresie zimowym można liczyć na całkiem fajne przeceny.W sieci dostępne są porównywarki wynajmu samochodów, ale zawsze można też sprawdzać osobiście, bo jest całkiem dużo mniejszych, lokalnych wypożyczalni, czy ogólnokrajowych wypożyczalni.Odsyłam jeszcze tutaj pod linka: https://www.ddpartner.com.pl/wynajem-balicePrzykładowa specyfikacja oferty wypożyczalni z krakowskich Balic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Polecam www.car4go.pl z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dixy Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 www.car4go.pl mają auta 2-3letnie ale w dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawluM Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Jak widać ofert nie brakuje;) Ja też mam swoją sprawdzoną firmę i to działającą nie tylko w Łodzi. Na stronie https://carfree.pl/wypozyczalnia-samochodow-lodz/plznajdziecie ofertę na wynajem samochodów osobowych, także i busów w bardzo dobrych cenach. Ja kilka razy tu brałem auto na wynajem i nigdy nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Kędra Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Dzisiaj generalnie jeżeli chodzi o wypożyczalnie samochodów wybór mamy naprawdę spory. Przy czym jeżeli interesuje nas taka lokalizacja jak Białystok i okolice, na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę wypożyczalni Konrys https://wypozyczalnia.konrys.pl/ . Znajdziemy tam szeroki wybór samochodów zarówno osobowych jak i dostawczych, a ceny zaczynają się już od 60 złotych za dobę, wobec czego na pewno zasługują na miano konkurencyjnych:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ile kosztuje wypożyczenie auta w Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apartyka Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 najlepiej korzystać z firm lokalnych, mają indywidualne podejście i przepisy bardziej liberalne niż duże sieciówki..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haol Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Wypożyczalnia samochodów sportowych https://sexycars.pl/ działa na terenie całej Polski i to od nich warto wynajmować samochody. Ja korzystam z ich oferty co róż i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi