Randall3 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Cześć Wszystkim. Zastanawiam się ostatnio nad tym, jakie ogrodzenie u siebie zainstalować. Tutaj są np. ogrodzenia plastikowe. Co myślicie o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vict0r Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 widziałem takie na żywo - całkiem niezłe...ja akurat wolałbym sztachety plastikowe, bo mam już gotowe przęsła, ale każdy wedle własnego osądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysinski Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Cześć Wszystkim. Zastanawiam się ostatnio nad tym, jakie ogrodzenie u siebie zainstalować. Tutaj są np. ogrodzenia plastikowe. Co myślicie o nich? Myślę, że ogrodzenie z plastiku nie zabezpieczy odpowiednio Twojej posesji. Pamiętaj, że ogrodzenie ma nie tylko dobrze się prezentować, ale także pełnić funkcję ochronną. Rynek oferuje wiele rozwiązań: od siatek ogrodzeniowych po panele, murki gabionowe oraz gabiony. Może coś z takiego asortymentu by Cię zainteresowało? PozdrawiamKrzysztof Krysiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysinski Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Cześć Wszystkim. Zastanawiam się ostatnio nad tym, jakie ogrodzenie u siebie zainstalować. Tutaj są np. ogrodzenia plastikowe. Co myślicie o nich? Z mojego doświadczenia mogę Ci polecić ogrodzenia wykonane ze stali, które są świetnie zabezpieczone powłokami antykorozyjnymi. Taki produkt zapewni spokój Twojej kieszeni na lata :) Bardzo modne są obecnie murki gabionowe wykonane z paneli Zenturo. Wyglądają bardzo elegancko i stylowo, chronią posesję przed oczami przechodniów i sąsiadów. Idealnie wpisują się w styl eco i industrialny. Murek możesz wypełnić dowolnym materiałem, dzięki czemu na pewno wpasuje się także i w aranżację Twojej działki. http://www.ogradzamy.pl/site_media/uploads/Murki_gabionowe_Zenturo/188601s_1beka_thumb640x480.jpg PozdrawiamKrzysztof Krysiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Plastikowe? To rozwiązanie na krótki czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuras9 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Tylko metal na dodatek ocynkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marjaneek Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja mam normalnie z desek , wypełnione aluminiowymi profilami. Jest trwałe i w dodatku dobrze się prezentuje. w Twinson24 takie można kupić to sklep internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kajetan Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Twinson24 ma rzeczywiście duży wybór desek, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasandra000 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Podobają mi się ogrodzenia panelowe (http://styloweogrodzenia.pl/pl/c/Zestawy-paneli-ogrodzeniowych/138).Które zestawy paneli są lepsze? Z podmurówką czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Rzeczywiście ładnie się to prezentuje. Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldko Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No nie wiem, mi się tam plastiki niekoniecznie podobają. Myślałeś nad innymi rodzajami ogrodzeń, czy jesteś zdecydowany na plastik? Jeśli jeszcze się zastanawiasz, to od swojej strony mogę napisać, że dobrze się sprawują ogrodzenia metalowe. Mamy od paru lat ogrodzenie z kątownika (robił nam to wtedy Restalmet, pewnie jeszcze działają). No i poza kwestią wyglądu, jakoś metal wydaje mi się pewniejszym materiałem na ogrodzenie niż plastik, ale to moje zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Na bazie mojego przykładu powiem Ci, że jedynym naprawdę pewnym rozwiązaniem są ogrodzenia metalowe. KONIECZNIE OCYNKOWANE i MALOWANE PROSZKOWO. Dlaczego? Przeżyją i Ciebie i być może nawet Twoje dzieci, to inwestycja na wiele lat, nie do zdarcia. Sam miałem wcześniej drewniane i metal jest bez porównania lepszy. Mi montowała i w ogóle całe ogrodzenia zrobiła firma Ogro. Są dość tani, ogrodzenia wyglądają świetnie, prawie jak kute Dają 10 lat gwarancji, warto się przyjrzeć www.ogro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Plastikowe? Nie kojarzy mi się z bezpieczeństwem. Ja wybrałbym ogrodzenie betonowe (znalazłem niezłe na www.ogrodzenie-banas.pl), ewentualnie drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracownik księgowości Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Podobają mi się ogrodzenia, które znajdują się tutaj http://tcsogrodzenia.com. Są nowoczesne i oryginalne. Świetnie się prezentują i przede wszystkim są bardzo solidne. Firma oprócz sprzedaży oferuje również montaż i serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robsonnn009 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ogrodzenie plastikowe jest zdecydowanie za słabe. Ja mam u siebie kute i to solidna sprawa (jak ktoś jest z Gdańska to zajmowała się tym firma DB Ogrodzenia). Z pozostałych materiałów które też są według mnie słabe jest drewno bo szybko niszczeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Bierzcie pod uwagę również ogrodzenia panelowe, przykład - http://fabrykaogrodzen.pl/strona-glowna-oferta/ogrodzenia-panelowe/Moim zdaniem jest w nich sporo pozytywów, ale to sami musicie wszystko ocenić. Kwestia budżetu, oczekiwań, ale też nie tylko. Przecież ogrodzenie ma robić pozytywne wrażenie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radik90 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Betonowe jest ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysinski Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ogrodzenia wykonane z betonu odchodzą do lamusa. Teraz zdecydowanie popularniejszym rozwiązaniem są panele ogrodzeniowe, które świetnie wpisują się w aranżację każdej posesji. Przykładem może być system Horizen o poziomym układzie szczebli. Jak podoba Wam się takie rozwiązanie? http://www.ogradzamy.pl/site_media/uploads/realizacja_horizen_oswiecim_dom_prv_2016/betafence-panele-ogrodzeniowe-horizen-oswiecim-mili_2016_10_25-311_thumb640x480.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odebralski8 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Wszystko zależy od potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazdra Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Popieram poprzednika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares990 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Mi się wydaje, że całkiem ok są też te sztachety plastikowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annawieczorek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Jeśli szukają Państwo czegoś do ogrodu My oferujemy sporo rabatów i korzystne ceny :)http://www.ogrodowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Nie podobają mi się ani ogrodzenia plastikowe,ani ogrodzenia z siatki. Zresztą takie ogrodzenia mozna potraktować jako ogrodzenia zastępcze.Do czasu aż nie zdecydujemy się na coś porządniejszego. Najlepiej i najbardziej efektownie prezentują się moim zdaniem ogrodzenia kute. Ta firma ma kilka przykładów takich projektów:http://efekt-metal.pl/galeria-realizacji/bramy-kute-i-ogrodzenia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysinski Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Nie podobają mi się ani ogrodzenia plastikowe,ani ogrodzenia z siatki. Zresztą takie ogrodzenia mozna potraktować jako ogrodzenia zastępcze.Do czasu aż nie zdecydujemy się na coś porządniejszego. A zastanawialiście się nad ogrodzeniem panelowym? Dają też mnóstwo możliwości aranżacji. Możemy zdecydować się wykonać pełne ogrodzenie z paneli lub połączyć je z podmurówką. Dodatkową zaletą paneli jest to, że zapewniają nam bezpieczeństwo, dzięki wąskiemu ułożeniu przęseł paneli. Zobaczcie jak się prezentują. :) Panele ogrodzeniowe Horizen http://www.ogradzamy.pl/site_media/uploads/realizacja_dom_prywatny_skala_sportowa_Horizen/betafence-panele-ogrodzeniowe-horizen-mili_2017_05_017-179_thumb640x480.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Mnie sie podobają ogrodzenia z profili stalowych. Trwałe, ale należy pamiętać o zabezpieczeniu antykorozyjnym i odpowiednich kotwach montażowych, ewentualnie drewno połączone z metalem. Można zastosować jedną z tych propozycji http://tekstowy.net/elementy-zlaczne-kategorie-typy-i-przyklady/ żeby ogrodzenie było trwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi