Gość jessy Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Niedawno się zapożyczyłem na 1000 zł i sytuację miałem bardzo pilną. Pieniądze dostałem w zasadzie tego samego dnia. Pożyczkę sobie wyszukałem na stronie chwilovka.pl. Mają tutaj kilkadziesiąt od razu z parametrami, porównaniem kosztów itp. Wygodne narzędzie, można było sobie dobrać optymalną ofertę zamiast przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilonakaminska80 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 lichwiarskie odsetki, nie ryzykowałbym brać tam pożyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaro654 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ja bym na Twoim miejscu przedzwonił do agencji Copik (tel -735 490 024). Zajmują się pożyczkami, oddłużaniem, czy inwestycjami – generalnie szeroki zakres doradztwa finansowego. Ja miałem z nimi kontakt jak szukałem pożyczki na wakacje. Udało się znaleźć rozsądną ofertę za nieduże pieniądze z wygodnym systemem spłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forted Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ja nie mam zaufania do chwilówek, ale jeśli ktoś bardzo potrzebuje pieniędzy i nie może otrzymać ich szybko z banku, to chyba jedyne wyjście. Ważne tylko, aby czytać uważnie umowę i nie dać się złapać na jakichś haczykach, dodatkowych opłatach itd. A firmy pożyczkowe uwielbiają umieszczać drobnym druczkiem takie zapisy, licząc na niedbalstwo klienta. Jak już musiałam pożyczyć pieniądze, to wolałam iść do sprawdzonego banku, odczekać swoje, ale mieć spokój, że koszt kredytu nie będzie horrendalny. Dobrą ofertę ma w tym zakresie Santander, jakby ktoś był zainteresowany, podsyłam tutaj szczegóły - https://www.santanderconsumer.pl/kredyty-gotowkowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aderic Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Chwilówki zazwyczaj wiążą się z dużym oprocentowaniem. Tak jak napisane wyżej najlepiej czytać całe umowy od A do Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgzeta Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Istotnie trzeba czytać to, co się podpisuje. Nie każdy jednak rozumie skomplikowane zapisy. Najprościej obliczyć ile więcej trzeba zapłacić i po prostu zastanowić się czy warto. _______torby ekologiczne strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Uważam, że chcąc zaciągnąć chwilówkę, powinno się ją zaciągnąć wyłącznie w sprawdzonej firmie! Niezależnie od tego, w jakiej znajdziesz się sytuacji, nie zaciągaj chwilówek na raty. Są zupełnie nieopłacalne, o czy napisano na blogu https://pl.getbucks.com/blog/jak-dzialaja-chwilowki-na-raty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ocenić negatywnie i ominąć szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta963 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Najlepiej szukać w porównywarkach żeby nie trafić na oszustów. Tutaj masz przykładowe zestawienie, możesz sobie ustawić kwotę i okres spłaty jak Ci pasuje i wybierać comperia.pl/szybkie_pozyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiaborys90 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Porównanie RRSO to najlepszy sposób ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi