Kategorie
Skocz do zawartości

Jak ocenić oferty szybkiej chwilówki?

Gość Michał

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno się zapożyczyłem na 1000 zł i sytuację miałem bardzo pilną. Pieniądze dostałem w zasadzie tego samego dnia. Pożyczkę sobie wyszukałem na stronie chwilovka.pl. Mają tutaj kilkadziesiąt od razu z parametrami, porównaniem kosztów itp. Wygodne narzędzie, można było sobie dobrać optymalną ofertę zamiast przepłacać.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
Gość jaro654

Ja bym na Twoim miejscu przedzwonił do agencji Copik (tel -735 490 024). Zajmują się pożyczkami, oddłużaniem, czy inwestycjami – generalnie szeroki zakres doradztwa finansowego. Ja miałem z nimi kontakt jak szukałem pożyczki na wakacje. Udało się znaleźć rozsądną ofertę za nieduże pieniądze z wygodnym systemem spłaty.

• 3 tygodnie później...

Ja nie mam zaufania do chwilówek, ale jeśli ktoś bardzo potrzebuje pieniędzy i nie może otrzymać ich szybko z banku, to chyba jedyne wyjście. Ważne tylko, aby czytać uważnie umowę i nie dać się złapać na jakichś haczykach, dodatkowych opłatach itd. A firmy pożyczkowe uwielbiają umieszczać drobnym druczkiem takie zapisy, licząc na niedbalstwo klienta. Jak już musiałam pożyczyć pieniądze, to wolałam iść do sprawdzonego banku, odczekać swoje, ale mieć spokój, że koszt kredytu nie będzie horrendalny. Dobrą ofertę ma w tym zakresie Santander, jakby ktoś był zainteresowany, podsyłam tutaj szczegóły - https://www.santanderconsumer.pl/kredyty-gotowkowe/

• 11 miesięcy temu...

Uważam, że chcąc zaciągnąć chwilówkę, powinno się ją zaciągnąć wyłącznie w sprawdzonej firmie! Niezależnie od tego, w jakiej znajdziesz się sytuacji, nie zaciągaj chwilówek na raty. Są zupełnie nieopłacalne, o czy napisano na blogu https://pl.getbucks.com/blog/jak-dzialaja-chwilowki-na-raty/

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...