Gość Michał Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Chce zaciągnąć chwilówkę na dowolny cel. Nie mam żadnych kredytów czy długów w firmach pożyczkowych ale mem umowę o pracę na czas, który nie daje mi możliwości na kredyt. Potrzebuje 1000zł na 30 dni. Ofert w internecie jest wiele ale nie potrafię dokonać oceny oferty. Jeśli jedna oferta jest tańsza, to jest jakiś haczyk, a jak druga jest drożna to umową bardziej korzystna. Zaproponowano mi pożyczkę w Daiglob.eu i z tego co widzę to jest tania jak na chwilówkę ale chciałbym poznać jakieś opinie lub propozycje osób, które miały do czynienia z chwilówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 jeśli chcesz pożyczyć tanio znajdz prywatnego inwesotora szybkigrosz.pl pośredniczy w udzielaniu pożyczek od osób prywatnych polecam sprawdzić ich oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 ja też pożyczałam przez szybkigrosz a właściwie to oni pomogli mi znaleźć inwestora który to pożyczki mi udzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jak ocenić? Porównać ilość pożyczonych złotówek z sumą do oddania. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 prywatne pożyczki wychodzą najtaniej a na szybkigrosz.pl można negocjować warunki nie ma już zadnych innych ukrytych kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość irek Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 trzeba pamiętać ze w niektórych oferach są ukryte koszty które wychodzą dopiero potem na szybkigrosz.pl nie ma zadnych ukrytych kosztów umawiasz się z inwestorem na konkretny procent i tyle cię kosztuje cała pożyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 ja również brałam na szybkigrosz.pl i faktycznie nie jest taniej niż gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaniWalczewska Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ja jakoś sceptycznie podchodzę do chwilówek, ale jak nie ma innego rozwiązania i sytuacja nagła, to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 ja właśnie taką nagłą sytuacje miałam trafiłam na ofertę szybkigrosz.pl i skorzystałam w sumie dobre warunki szybka pożyczka polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek O Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Gdzie dostępna jest najtańsza pożyczka chwilówka? Macie jakieś doświadczenie z szybkimi pożyczkami, lub wiecie gdzie można sprawdzić opinie o pożyczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 na szybkigrosz.pl możesz znaleźć prywatnewgo inwestora krtóry udzieli ci pożyczki procent i warunki można negocjować wychodzi taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kliner Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Sprawdź czy nie są wysokie odsetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 na szybkigrosz.pl można negocjować warunki pożyczki i odsetki wcale nie wychodzą duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moris900 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Chce zaciągnąć chwilówkę na dowolny cel. Nie mam żadnych kredytów czy długów w firmach pożyczkowych ale mem umowę o pracę na czas, który nie daje mi możliwości na kredyt. Potrzebuje 1000zł na 30 dni. Ofert w internecie jest wiele ale nie potrafię dokonać oceny oferty. Jeśli jedna oferta jest tańsza, to jest jakiś haczyk, a jak druga jest drożna to umową bardziej korzystna. Zaproponowano mi pożyczkę w Daiglob.eu i z tego co widzę to jest tania jak na chwilówkę ale chciałbym poznać jakieś opinie lub propozycje osób, które miały do czynienia z chwilówkami. Nigdy nie ufałem specjalnie takim środkom wzbogacenia, później 2 razy się traci :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 z doświadczenia mogę polecić ofertę szbkigrosz.pl pożyczki pochodzą od prywatnych inwestorów i wychodzi taniej niż w innych mijescach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surdyk22 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Moim zdaniem chwilówki czy pożyczki pozabankowe nie są takie złe (poza tymi oczywiście z mega oprocentowaniem poprzez które ludzie popadają w długi). Sam swego czasu miałem sytuację kiedy pomimo pracy na etat i ze stałą pensją (choć z najniższą krajową) nie mogłem w żadnym banku dostać kredytu bo miałem zbyt niską zdolność kredytową. Wtedy slorzystałem z usług firmy pożyczkowej, na moje szczęście sprawdzonej i można rzec uczciwej. Zaciągnięta pożyczkę po jakims czasie spłaciłem i później już nie miałem potrzeb by pożyczac pozabankowo. Mj przykłąd więc pokazuje że pożyczki pozabankowe są potzreben tylko trzeba z nich korzystać z główą a przede wszystkim spłacać raty terminowo co pozwoli nam uniknąć nie potrzebnych problemów. Trzeba też korzystać z wyłącznie sprawdznych ofert i takie które od dawna są w sieci jak choćby zgromadzone na http://www.nachwilke.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 jeśli chodzi o pożyczki pozabankowe to mogę polecić ofertę szybkigrosz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość_michał Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ja polecam finansowo.pl oraz kokos.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Porownaj oferty i wybierz ta ktora ci odpowiada najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marta Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 trzeba czytać umowy ze zrozumieniem często w takich ofertach pojawiają się ukryte koszty ja ostatnio pozyczałam na szybkigrosz.pl i nic takiego nie miało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 najlepszą pożyczkę można teraz uzyskać na szybkigrosz.pl pożyczki są od osób prywatnych i można negocjować warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jeżeli już decydujemy się na chwilówkę warto wcześniej sprawdzić która będzie dla nas najbardziej korzystna np. przeglądając ostatnie rankingi chwilówek - tutaj mamy jeden z ostatnich takich rankingów z kwietnia 2015. Ofert tego jest dużo ale praktycznie każda z ofert różni się kosztami no i aktualnymi promocjami np. chwilówka za 0 zł na 30 dni (dostępna w wielu firmach jak Vivus, Via SMS itp.) czy pożyczka za 10 zł na 60 dni (Wonga). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Vivus ma teraz ciekawą oferte dla nowych klientów. Do 1600zł i max do 30 dni nic nie płacimy. Opisana to jest na przykład tutaj: http://www.opieniadzach.com.pl/chwilowki/pozyczka-za-0zl/ Jednak (i nie tyczy się to tylko chwilówek) warto przed podjęciem jakichkolwiek decyzji dokładnie przeczytać umowę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dobra oferta jest na pozyczkarium.pl - jasne zasady bez ściemy - po tym poznać dobrą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mentos Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ja bym się bała brać chwilowke. Od znajomych, którzy się skusili na taką opcję nie słyszłam nic dobrego. Poza tym jest tyle dobrych stron odnośnie kredytów. Nawet ostatnio przeze mnie wyczajona strona offerunt – nie trzeba podawac dokładnych danych (ja podałam tylko kod pocztowy), przychodzi kilka ofert od doradców i można sameu zadeycować, co jest najważniejsze – czy wysokość raty, czy okres spłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi