Kategorie
Skocz do zawartości

Odwołanie się od wyroku anulowanie alimentów

Gość Leszek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem sprawę,któraja założylem jako ojciec o anulowanie płatności alimentów.Sąd zapytał się od kiedy ma wejsc w zycie nie płacenia juz alimentów..,ja ze od  tego dnia co sprawa byla.Pózniej dowiadzalem sie,ze moj syn zgodził sie i sprawa byla polubowna.Ale od dwoch lat pracuje mój syn ,o który nie wiedzałem o takim czyms a od 8 mie. złozyłem sprawe czy i to są pytania moge odwołac sie od tego i np.od momentu kiedy pracował lub złożylem sprawę i od tego momentu na anulowanie  tz niepłacenie alimentow?Czy mam takie prawo i od jakiego terminu moge to zrobic kiedy juz pracował czy od złozenia.Na usprawiedliwienie ,to że mój syn od 8 lat traktuje mnie jako tylko BANKOMAT i nawet jako wróg,i dlatego nie chce ...a wyciagałem cały czas plaszczac sie zeby choc podał mi reke jak mnie widzał lub czesc zwykłe a tu pogarda z jego str do mojej osoby i dlatego nie chce byc bankomatem!Prosze o odp

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...