Gość jadzia Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 witam!półtora mca pracuje na umowe na zastepstwo na okres 5mcy na czas uspr. nieobecności pracownicy. po nie mam mozliwosci zatrrudnienia dalej. potwierdzilo sie ze jestemw 8tyg ciazy... i nie wiem co zrobic...prace mam stresujaca, nie bede miala swiadczen płatnych z tego zatrudnienia?...nie wiem czy szukac nowego zatrudnienia czy da mi to szanse nabybia uprawnin do płatnego rocznego macierzynskiego choc na najnizszej?czy zmiana pracodawcy i bycie juz w ciazy jednak rzadko jest pozytywnie rozpatrywane? szukajac pracy myslałam o pomocy z urzedu pracy- formy wspomagajace umowe o prace -prace interwencyjne bon zatrudnieniowy.co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jadzia Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 nie ma szans na wypracowanie zasilku macierzynskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi