Kategorie
Skocz do zawartości

Za „deregulację” doradztwa podatkowego zapłacą wszyscy: podatnicy, budżet i… doradcy podatkowi

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10 sierpnia 2014 r. weszła w życie „deregulacja” zawodu doradcy podatkowego, będąca swoistą zemstą zza grobu byłego „liberalnego” ministra sprawiedliwości, który zasilił już szeregi „antysalonowej” opozycji.

Powrót do artykułu: Za „deregulację” doradztwa podatkowego zapłacą wszyscy: podatnicy, budżet i… doradcy podatkowi

Kiedy podpisywaliśmy umowę z Russell Bedford nie szukaliśmy najtańszego wykonawcy, tylko firmy z wieloletnim doświadczeniem, która faktycznie jest w stanie pomóc przy złożonych sprawach - i mogę tutaj powiedzieć, że zdecydowanie się udało. Tak więc te zmiany tak na prawdę wiele nie zmieniły z punktu widzenia klienta.

• 2 miesiące temu...

gdzie ja to słyszałem - ta sama retoryka: 1/ niech się ujawnią te ciemne siły stojące za deregulacją, 2/ stop nikczemnikom; 3/ zachodnie siły imperializmu czyt. - wielkich korporacji wspomnianych w tekście itp itd. 

stary piernik chciałby totalnej kontroli i koncesjonowanego dostępu do każdej dziedziny życia - praktyki powinny być 20 letnie tak aby młodzi za darmo pracowali dla beneficjentów systemu.

jeżeli się okaże że ten spec trafi na sztandary PiSu to nie wróżę tej formacji następnego sukcesui

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...