Gość Konstanty Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Planuję wraz ze zmianą pory roku zmienić coś w ogrodzie. Myślałem o posadzeniu krzewów ogrodowych. Macie z nimi jakieś doświadczenia, bo nie do końca wiem jakie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja też się chętnie przyłącze do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 No w sumie to trudno wyobrazić sobie jakikolwiek ogród bez krzewów bo są jakąś podstawą. U mnie są takie piękne kwitnące i o ozdobnych liściach więc robią bardzo pozytywne wrażenie. Jeżeli chodzi o to jakie to zawsze najbardziej odpowiednio doradzą w szkółce. Ja od siebie mogę polecić szkółkę Łakomski gdzie kupiłam swoje. Mam jeszcze drzewa ozdobne i o tym też warto pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolorowazelka Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Może krzewy owocowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoniaczek2 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Krzewy owocowe są całkiem fajne do ogrodu. No i mamy duży wybór. na Podkarpackich Sadach czasem kupuję i całkiem ładnie mi rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreabb Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ja mam w planach u siebie, na razie na balkonie, posadzić borówkę amerykańską, ale docelowo na działce też więcej krzaków. Na razie kupię tylko sadzonki borówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibi87 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja mam w planach u siebie, na razie na balkonie, posadzić borówkę amerykańską, ale docelowo na działce też więcej krzaków. Na razie kupię tylko sadzonki borówki. A którą konretnie odmianę masz zamiar kupić? Bo z tego co patrzyłam na stronę szkółki http://www.borowka.pl/opis-odmian, to jest ich naprawdę sporo... Ciężki wybór :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabrynka Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Borówka amerykańska to dobry pomysł - owoce są pyszne i zdrowe, a wiadomo że co swoje z działki, to lepsze kilka razy niż to co ze sklepu :) A jaka satysfakcja, że się samemu wyhodowało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryśka74 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Tuje są ładne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwonaxxx Opublikowano 24 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2022 U mnie właśnie najlepiej sprawdziły się drzewka owocowe w najlepszej cenie . Powiem wam, że jak dla mnie oferta tutaj jest mega korzystna także na pewno będziecie zadowoleni z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi