Kategorie
Skocz do zawartości

reklamacja po zamknięciu firmy

Gość fofofof
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja matka prowadziła firme reklamowa, 1 osobowa DG, potem matka firme zamkneła a ja otworzyłam swoją 1 osobowa DG ze swoim nipem i regonem, ale o takiej samej nazwie czyli jesli firma nazywała sie kwiatek imie i nazwisko matki to moja z nowym moim nipem tez nazywa się kwiatek i tu moje imie i nazwisko-również firma reklamowa. Gdy firma prowadzona była przez matkę została wykonana usługa oklejania witryny, we wrzesniu matka firmę zamknęła,ja otworzyłam i teraz po kilku miesiącach dzwoni klient z reklamacją oklejonej witryny, chcą aby to poprawiać, straszą prawnikami, moje pytanie  czy maja prawo i czy cos mi grozi jesli oklejanie było wykonywane przez firme matki a oni jako że jest taka sama nazwa nie potrafia tego zrozumic i wymagają reklamacji przez moją firmę? Na usługę słownie matka dała gwarancje12 miesiecy, okres ten minie w maju.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...