Gość Marta Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam, piszę pracę dyplomową z tematu podatku dochodowego od osób fizycznych coś na zasadzie porównania różnych metod karty, ryczałtu i zasad ogólnych ale nie mam danych firmy do części praktycznej. Są może w necie zamieszczone jakieś sprawozdania mniejszych jednostek albo jakieś dane o wysokości ich przychodów i kosztów? Proszę o jakieś wskazówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphip Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam, piszę pracę dyplomową z tematu podatku dochodowego od osób fizycznych coś na zasadzie porównania różnych metod karty, ryczałtu i zasad ogólnych ale nie mam danych firmy do części praktycznej. Są może w necie zamieszczone jakieś sprawozdania mniejszych jednostek albo jakieś dane o wysokości ich przychodów i kosztów? Proszę o jakieś wskazówki polecam: ghost@e-pracedyplomowe.cba. Ta osoba powinna Ci pomóc, zwłaszcza że konsultacje są darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Marta, nas pytasz czy są w necie??? No litościmasz net sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Właśnie siedzę i szukam i nic sensownego nie mogę znaleść dlatego pytam tutaj o pomoc firma która miała mi dać dane w ostatniej chwili zrezygonowała i teraz jestem w czarnej d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Może i są, albo inaczej, na pewno są, ale nikt za ciebie szukał nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBeal Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Marta znam kogoś kto może Ci pomóc: joanna.z@e-pracedyplomowe.cba.pl - albo ma dane, albo zrobi Ci analizę, albo i jedno i drugie, albo po prostu powie gdzie szukać ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meskor Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Osobiście uważam ze lepszym rozwiązaniem jest zgłosić sie np. Do Katarzyna.m@ghostwriting.c0.pl moze znajdzie chwile albo poleci jakieś materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi