Kategorie
Skocz do zawartości

W jaki sposób strony umowy mogą rozwiązać umowę o pracę zawartą na czas nieokreślony?

Admin Infor.pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na podstawie przepisów Kodeksu pracy możemy wyróżnić trzy sposoby

rozwiązania umowy o pracę zawartej na czas nieokreślony, to jest za

porozumieniem stron, za wypowiedzeniem i bez wypowiedzenia.

Powrót do artykułu: W jaki sposób strony umowy mogą rozwiązać umowę o pracę zawartą na czas nieokreślony?

• 6 lat później...

jeżeli pracodawca nie zgłosił w ZUS o przebywaniu pracownika na zasiłku chorobowym po zakończeniu 33 dni...chorobowy zasiłek powinien być już od 23 lutego br. wypłacany przez ZUS .....po tak długim czasie oczekiwania zostało do ZUS-u skierowane zapytanie o termin przelania pieniędzy na konto ...dowiedziałem się że pracodawca nie dał jeszcze skierowania ...co robić w takiej sytuacji ??? od dwóch miesięcy jestem bez środków do życia

dziękuję za odpowiedź

jeżeli pracodawca nie zgłosił w ZUS o przebywaniu pracownika na zasiłku chorobowym po zakończeniu 33 dni...chorobowy zasiłek powinien być już od 23 lutego br. wypłacany przez ZUS .....po tak długim czasie oczekiwania zostało do ZUS-u skierowane zapytanie o termin przelania pieniędzy na konto ...dowiedziałem się że pracodawca nie dał jeszcze skierowania ...co robić w takiej sytuacji ??? od dwóch miesięcy jestem bez środków do życia dziękuję za odpowiedź

Ponaglić pracodawcę do wysłania dokumentów do ZUS.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...