Admin Infor.pl Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Na podstawie przepisów Kodeksu pracy możemy wyróżnić trzy sposobyrozwiązania umowy o pracę zawartej na czas nieokreślony, to jest zaporozumieniem stron, za wypowiedzeniem i bez wypowiedzenia. Powrót do artykułu: W jaki sposób strony umowy mogą rozwiązać umowę o pracę zawartą na czas nieokreślony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 jeżeli pracodawca nie zgłosił w ZUS o przebywaniu pracownika na zasiłku chorobowym po zakończeniu 33 dni...chorobowy zasiłek powinien być już od 23 lutego br. wypłacany przez ZUS .....po tak długim czasie oczekiwania zostało do ZUS-u skierowane zapytanie o termin przelania pieniędzy na konto ...dowiedziałem się że pracodawca nie dał jeszcze skierowania ...co robić w takiej sytuacji ??? od dwóch miesięcy jestem bez środków do życia dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 jeżeli pracodawca nie zgłosił w ZUS o przebywaniu pracownika na zasiłku chorobowym po zakończeniu 33 dni...chorobowy zasiłek powinien być już od 23 lutego br. wypłacany przez ZUS .....po tak długim czasie oczekiwania zostało do ZUS-u skierowane zapytanie o termin przelania pieniędzy na konto ...dowiedziałem się że pracodawca nie dał jeszcze skierowania ...co robić w takiej sytuacji ??? od dwóch miesięcy jestem bez środków do życia dziękuję za odpowiedź Ponaglić pracodawcę do wysłania dokumentów do ZUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi