Admin Moja Firma Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Coraz częściej wykorzystywanym materiałem budowlanym są klinkierowe cegły brukowe, które mają doskonałe parametry i efektownie wyglądają. Powrót do artykułu: Podjazdy i ścieżki z klinkieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachela27 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 To fakt, cegły klinkierowe są nie tylko bardzo wytrzymałym, ale także wyjątkowo estetycznym materiałem. Poza tym, można także wybrać płytki klinkierowe, co poszerza jeszcze możliwości. W każdym razie, klinkier jest wybierany zarówno jako materiał zewnętrzny (bruk, elewacje, ogrodzenia, tarasy czy kominy), jak i wewnętrzne (kominek lub efektowna ściana). Duży wybór ładnego klinkieru jest dostępny na http://mikulska.pl/1,Cegla-klinkierowa-recznie-formowana i firma zapewnia transport na terenie całego kraju, a w Krakowie ma swój sklep stacjonarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi