Admin Księgowość Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Oryginalną postacią dokumentów elektronicznych jest ich forma elektroniczna. W takiej postaci należy je przechowywać. Dekretowanie dokumentów elektronicznych jest niezbędne, natomiast ich wydruk do zaksięgowania nie jest konieczny. Powrót do artykułu: Jak przechowywać i dekretować dokumenty elektroniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość httt Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Prowadzę biznes, w którym ogromną rolę odgrywa właściwe kompletowanie dokumentacji. Muszę analizować papiery praktycznie cały czas ze względu na wymagania unijne i związane ze strategią zarządzania ISO. Korzystam na co dzień z oprogramowania Sekretariat Archiwum dostępnego przez atsoftware.pl. Jestem zadowolony, bo przekształcanie dokumentów standardowych w cyfrowe wersje jest szybkie. Dostęp do archiwum mam z poziomu przeglądarki internetowej. Uprawnienia przypisuje się łatwo. Archiwum ma prosty, klasyczny podział, tzn. półki, segregatory, teczki w wersji multimedialnej. Odnalezienie najważniejszych papierów zajmuje kilka sekund. Mam nadzieję, że informacja się przyda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi