Kategorie
Skocz do zawartości

Kontrola trzeźwości pracowników

Admin Kadry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W praktyce pracodawcy często spotykają się z problemem nietrzeźwych pracowników. Powinni więc dostosować procedury kontrolne do obowiązujących przepisów i np. wprowadzić do regulaminu zapisy o wyrywkowej kontroli trzeźwości.

Powrót do artykułu: Kontrola trzeźwości pracowników

• 3 lata później...
Po paru dniach dowiedziałem się że było czuć odemnie alkohol w pracy i to wiele razy taka sytuacja była choć to jest nieprawda bo napewno byłem trzeźwy co robić już tego nie mogę wytrzymać ?

Po paru dniach dowiedziałem się że było czuć odemnie alkohol w pracy i to wiele razy taka sytuacja była choć to jest nieprawda bo napewno byłem trzeźwy co robić już tego nie mogę wytrzymać ?

Czy pracodawca postawił Ci konkretny zarzut, czy tylko ktoś coś mówił? Jeśli tylko dowiedziałeś się od innych, to nic nie musisz robić, no może oprócz tego, żebyś pilnował się i nie pił, bo w końcu sprawdzą Cię alkomatem.

• 7 miesięcy temu...

My w firmie sprawdzamy trzeźwość pracowników. Są oni z tego faktu nawet zadowoleni, bo nasza firma zajmuje się transportem, a kierowcy lubią mieć pewność czy mogą już prowadzić samochód ;) Najważniejsze jest jednak to, żeby mieć porządne alkomaty. My w firmie używamy tych z https://alkopartner.pl/i sprawdzają się bardzo dobrze. Są przede wszystkim dokładne :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...