Admin Kadry Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Firmy europejskie coraz częściej aranżują własne powierzchnie zgodnie z koncepcją elastycznego biura. Stanowisk pracy jest mniej niż pracowników, a oprócz tradycyjnych biurek istotne znaczenie mają strefy relaksu. Na czym polega taka koncepcja organizowania przestrzeni? Z czego wynika i czy może ona usprawnić działanie firmy, poprawić efektywność oraz zoptymalizować koszty? Powrót do artykułu: Jak koncepcja aranżacji biura wpływa na efektywność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 wygląd biura ma wpływ na samopoczucie pracowników, a więc w efekcie na ich wydajność. sama nie wiedziałam za bardzo jak urządzić biuro. na szczęście specjaliści z Interbiuro pomogli mi w zaaranżowaniu nowoczesnego wnętrza. Pracownicy docenili efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewela Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 według mnie warto skorzystać z oferty firm, które aranżują biura np. www.interbiuro.pl/ (warszawa) oni wiedzą co zrobić, by biuro było i ładne, i funkcjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igor Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Wiadomo że przestrzeń bardzo na nas wpływa, to oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MebleTeo Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dokładnie, poza tym powinna być odpowiednio zaaranżowana jeśli chodzi o funkcjonalność, aby każdy pracownik miał odpowiednio dużo przestrzeni. Dlatego jak znajdziesz wolną chwilę to zapraszamy do naszego sklepu na mebleteo.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór mebli metalowych właśnie z przeznaczeniem do biura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi