Kategorie
Skocz do zawartości

Prawa i obowiązki stron stosunku pracy dotyczące zachowania trzeźwości w miejscu i czasie pracy

Admin Kadry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jednym z podstawowych obowiązków pracowniczych jest zachowanie trzeźwości w miejscu i czasie pracy. Tolerowanie zachowania pracownika naruszającego ten obowiązek może być uznane za nieprzestrzeganie przez pracodawcę zasady zapewnienia bezpiecznych i higienicznych warunków pracy.

Powrót do artykułu: Prawa i obowiązki stron stosunku pracy dotyczące zachowania trzeźwości w miejscu i czasie pracy

• 2 lata później...
Gość jerzyk 24
wszystkie te piękne opowiadania sprowadzają się do jednego że i tak zawsze pracownik będzie ukarany w taki bać inny sposób ,ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje zapytanie,, czy osoba badająca pracowników w miejscu pracy musi mieć konkretne uprawnienia do wykonywania takich badani w miejscu publicznym ``

wszystkie te piękne opowiadania sprowadzają się do jednego że i tak zawsze pracownik będzie ukarany w taki bać inny sposób ,ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje zapytanie,, czy osoba badająca pracowników w miejscu pracy musi mieć konkretne uprawnienia do wykonywania takich badani w miejscu publicznym ``

Wszystko masz opisane szczegółowo w powyższym artykule, wystarczy przeczytać. Składa się on z 7 stron, więc pewnie nie doczytałeś do końca.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...