Admin Kadry Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nasza firma, która jest spółką z o.o., od 1 stycznia 2012 r. zmieniła nazwę. Czy w związku z tym powinniśmy zmienić pracownikom umowy o pracę, czy możemy w inny sposób poinformować ich o zmianie nazwy firmy? Powrót do artykułu: Czy pracownikom należy zmienić umowy o pracę, jeśli następuje zmiana nazwy firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alek Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 fajne informacje bo wlasnie przymierzam się do zmiany nazwy jednak mam pewne nieco inne obawy tym zwiazane - czy oby napewno jest to dobre posunięcie? Pisza o tym choćby tutaj strona: alterweb.pl/-zmiana-nazwy-firmy-z-koniecznosci-czy-kaprysu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Po diabła wrzucasz te reklamy????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 a jeśli chodzi o wypowiedzenie... ...umowa zawarta pomiędzy............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 a jeśli chodzi o wypowiedzenie... ...umowa zawarta pomiędzy.............a o co pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Przyjąłem się do pracy jako suwnicowy ,jednak pracodawca w angażu wpisuje mi -pracownik produkcyjny .Tak pracuję nascie lat .Przychodzi dzień w którym chcę iść na emeryturę wcześniejszą i okazuje się że niemam uprawnień ,bo pomimo że pracowałem przez te lata na suwnicy ,pracodawca wpisywał mi na aneksach do umowy pracownik produkcyjny.Ja rozumiałem że pracownik produkcyjny to nazwa ogólna w której kryje się ten suwnicowy .Pytanie - czy mam możliwość aby pracodawca wpisał mi na zwolnieniu z pracy suwnicowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Jeżeli była to praca wykonywana stale i w pełnym wymiarze czasu pracy, to nazwa stanowiska nie ma znaczenia (wyrok SN 396/13), a pracodawca w świadectwie pracy powinien wykazać ten fakt w przeznaczonym do tego miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Dziękuję za odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł01 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Mam takie pytanie - Mam umowę w Firmie X a Pracuję w Firmie Y - Od której Firmy powinienem dostać wypowiedzenie z Pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł01 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Mam takie pytanie - Mam umowę w Firmie X a Pracuję w Firmie Y - Od której Firmy powinienem dostać wypowiedzenie z Pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Mam takie pytanie - Mam umowę w Firmie X a Pracuję w Firmie Y - Od której Firmy powinienem dostać wypowiedzenie z Pracy?Od firmy w której jesteś zatrudniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł01 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Od firmy w której jesteś zatrudniony.Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi