pepke Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Szukam firmy do pozycjonowania sklepu internetowego. Czy znacie kogoś kto mógłby się podjąć tego na dłużej? Współpracowałem już z kilkoma osobami. Większość z nich ma słomiany zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek354 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zapytaj w http://panet.pl/Zajmowali się reklamą mojej strony firmowej w sieci. Także pozycjonowaniem - ale nie tylko. Zajmowali się linkami sponsorowanymi (czyli reklamami Google Adwords), dbali o to aby informacja o moich usługach znalazła się także na portalach społecznościowych i branżowych itd. Krótko mówiąc usługa jest kompleksowa - i będzie o Tobie głośno w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File07 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A nie chciałbyś sam spróbować pozycjonowania. Nie jest to takie trudne jak masz odpowiednie narzędzia. Zarejestruj się na http://www.granateseo.pl/ i wypróbuj wersję demo nowego programu, który "prowadzi za rękę" przy pozycjonowaniu, wiele rzeczy robi za Ciebie. Zaoszczędzisz czas i pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uniek Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 może http://www.semtec.pl? Nieduża agencja seo ale mają znanych klientów w portfolio wiec muszą być nieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AndrzejDachy Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Korzystałeś może z agencji reklamowej http://www.vizionstudio.pl/ ?Uważam, że to dobry wybór. Odkąd ich znalazłam - korzystam już tylko z ich usług. Poczytaj sobie oferte, na wszelkie pytania z chęcią odpowiem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AndrzejDachy Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Korzystałeś może z agencji reklamowej http://www.vizionstudio.pl/ ?Uważam, że to dobry wybór. Odkąd ich znalazłam - korzystam już tylko z ich usług. Poczytaj sobie oferte, na wszelkie pytania z chęcią odpowiem. pozdrawiamZNALAZŁEM *błąd przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek437 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja od jakiegoś czasu z powodzeniem korzystam z http://www-pozycjonowanie.eu/pozycjonowanie.html i jestem zadowolony z ich działania. Oczywiście nie od razu widać efekty - bo pozycjonowanie potrzebuje czasu i tutaj jest on jedgo sprzymierzeńcem. Fajnie podchodzą do klienta i jasno i prosto tłumaczą u mniej więcej na czym to wszystko polega. Mnie zoptymalizowali stronę zanim wzieli się za jakiekolwiek działania pozycjonujące. Teksty reklamowe, linki, katalogii - na wszystkim trzeba się znać, a to sa profesjonaliści z dużym doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie zastanawialiście się nad innymi formami reklamy? Na pewno widzicie jaki znaczenie w obecnym świecie odgrywają serwisy społecznościowe. Sam obecnie korzystam z usług firmy, która prowadzi mi fan page firmowy i jestem zadowolony. Wszystko wykonane bardzo profesjonalnie, klientów zdecydowanie więcej niż wcześniej.Jednocześnie oszczędzasz trochę czasu samemu ponieważ nie musisz go marnować na aktualizowanie strony.Fan page zrobiła mi ta firma: http://thinkthings.pl/ Gdyby ktoś był zainteresowany na stronie można przejrzeć sobie ich realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekk Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 może warto pomyśleć o rozpoczęciu pozycjonowania w oparciu o tworzenie unikalnej treści dla swojej branży, dzięki temu staniesz się ekspertem, a przez co można budować sobie wspaniałe źródło ruchu i to ruchu bardzo dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekk Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ostatnio znalazłem w sieci informacje o darmowym webinarze na temat pisania skutecznych tekstów, opisów produktów i usług oraz dynamicznych ofert, może jesteście zainteresowanihttp://www.blog.gdaq.pl/copywriting-webinar/?al_req=MTEzMg%3D%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek345 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 zobacz na kampanieseo.pl to profesjonalna firma która jest dobra dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr34 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Najlepiej poszukaj jakiegoś konkretnego specjalistę. Większość dużych firm jeśli nie posiadasz "dużego" budżetu dadzą do pozycjonowania Twojej strony jakiegoś stażystę co skończy się albo barkiem wyników, albo karą tzw. filtrm od Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 To zależy jaki budżet chcesz przeznaczyć na ten cel. Pozycjonowanie możesz wykonywać samodzielnie, jednak przed podjęciem się tego dobrze wybrać się na jakieś szkolenie żeby nie wylądować w filtrze od Google. Jeśli szukasz firmy od tego, a boisz się o wyniki to zaproponuj może jakąś umowę od wyników a nie od samej usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Na Twoim miejscu szukałbym raczej dużych agencji reklamowych, które oprócz pozycjonowania zajmą się też stroną graficzna sklepu. Rozdzielanie wszystkiego na kilka firm z mojego doświadczenia nie kończy się dobrze. Jeżeli jesteś z Tychów bądź okolic to podskocz do agencji Mooka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik Jedrzejczak Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Pozycjonowanie to bardzo trudny temat, ale jest to tylko jedna forma reklamy w internecie. Czasami lepiej przeznaczyć te pieniądze na inną formę reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 To prawda, na pewno nie warto polegać tylko na pozycjonowaniu, równie ważna jest na przykład obecność w mediach społecznościowych, czy dobry content marketing. Ja jestem zadowolony ze współpracy z http://czenzo.pl- firma nie tylko zajmuje się pozycjonowaniem, ale wykonuje także kreacje graficzne i buduje pozytywny wizerunek firmy w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamgalecki Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 wpisz w google "pozycjonowanie", strony z pierwszej dziesiątki raczej znają sie na robocie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qasanek Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 możesz spróbować w http://seoklik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sto100 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 podbijam.. czy ktoś ma jakieś pozytywne doświadczenia z którąś z firm pozycjonujących i z czystym sumieniem jest w stanie polecić? Firm jest od groma, każda z nich tworzy zupełnie inną ofertę. inne ceny i tak na prawdę nie wiem czy można spodziewać się efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmariusz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Firm jest sporo. Porównuj oferty, zapytaj jak pozycjonują (skąd i jak zdobywają linki), sprawdź portfolio/referencje/czy mają zadowolonych klientów, którzy istnieją naprawdę. To jakiś początek. W zależności od budżetu i branży stabilnych efektów (lepszy ruch, więcej zamówień) możesz spodziewać się od 2 do 6 miesięcy po rozpoczęciu prac. Może www.mamamarketing.pl Ci pomoże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktawik Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jest wiele firm które pozycjonują strony internetowe za niewielkie pieniądze. Na sam początek radzę zainteresować się choćby tym artykułem żeby samemu stwierdzić czy warto korzystać z takich usług. Dodam jeszcze że warto zainteresować się tym teraz ponieważ ceny pozycjonowania będą szły w górę, z powodu takiego że trzeba poświęcać coraz więcej czasu na wybicie strony na pierwszą stronę wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizez Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Odezwij się do SEMPIRE - pozycjonowanie stron po bezpłatną wycenę reklamy Twojego serwisu www.Tutaj masz informacje i ofertę na temat pozycjonowania sklepu internetowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Sd Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A może lepiej napisz więcej szczegółów, w jakiej branży działasz, najlepiej link do sklepu, jaki masz budżet i jaki chcesz osiągnąć efekt? Na seo/pozycjonowaniu świat się nie kończy, to tylko narzędzie ale jeżeli już koniecznie SEO, to jeszcze najlepiej napisz co chciałbyś pozycjonować i ile tego jest - sklep, produkty, promocje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Mogę polecić agencję iWizerunek, chociaż uważam, że warto nie ograniczać się tylko do pozycjonowania w reklamowaniu swojego sklepu. Niemniej jednak agencję mogę zarekomendować, ponieważ wykonali skuteczny marketing szeptany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekow94 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam serdecznie, przepraszam jeśli trochę nie w temacie, ale mam do was pytanie jeśli chodzi o wycenę takiego sklepu. Sam jestem zainteresowany sprzedażą niewielkiego biznesu lub pozyskaniem inwestora. Czy wycena wartości firmy może być wykonana samodzielnie, czy powinienem zdecydowanie zatrudnić wyspecjalizowaną w tej kwestii firmę? Jak taka usługa może zostać wyceniona? Pytam, ponieważ wydaje mi się to kwestią dosyć skomplikowaną i zastanawiam się, czy poradziłbym sobie z nią sam, czy powinienem jednak skorzystać z usług specjalistów. Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi