Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Trendy wnętrzarskie 2013 roku w aranżacji salonu stawiają na lekkie, przestrzenne meble, unikamy tradycyjnych meblościanek. Aranżacja salonu w 2013 roku zgodnie z trendami wnętrzarskimi powinna uwzględniać designerskie meble, na topie jest asymetria. W cenie jest też korzystanie z naturalnych materiałów, czyli wszystko pod znakiem ekologii. Powrót do artykułu: Trendy wnętrzarskie 2013 – aranżacja salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Fajnym pomysłem są betonowe dekory w mieszkaniach, np. takie jak na vhct.pl. Ja mam taki od roku i wcale mi się nie nudzi, na dodatek robi świetne wrażenie na gościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ProjektantkaJULKA Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 W salonie często u swoich klientów stosuję obrazy, tutaj kilka aranżacji wartych uwagi www.dekorolka.pl/obrazy-aranzacje-salonu/102-154 z wykorzystaniem właśnie obrazów. Oczywiście to nie jedyny pomysł na wnętrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi