Admin Moja Firma Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Elementy drewniane narażone są na wiele czynników niszczących: pleśń, grzyby lub wilgoć. Drewno, to zdrowy i ciepły materiał, który często wykorzystujemy do budowy domów, a także do wykonywania podbitek i elewacji drewnianych. Zobacz, jak zabezpieczyć drewno przed działaniem niszczących czynników. Powrót do artykułu: Zabezpieczanie drewna przed działaniem pleśni, grzybów i wilgoci. Poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 U mnie na działce jest sporo drewnianych elementów. Płot ,altana, schody,meble. Do kazdego elementu starałem sie stosować dobry ochronny środek. Stosowałem impregnat ochronno dekoracyjny Vidaron . Jest wiele kolorów, ale ja wybrałem wenge afrykańskie i tek naturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi