pepke Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Posiadam Opla Insygnia z 2011 roku. Te które mam obecnie nie zbierają już tak wody i brudu jak kiedyś. Zastanawiałem się nad płaskimi klasycznymi lub hybrydowymi - wybór jest tak ogromny, że przed zakupem chciałbym was podpytać o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KarolOks Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Kupiłem jakiś czas temu wycieraczki u sprzedawcy parkingowego za około 50 zł - ale po miesiącu użytkowania wyrzuciłem je. Kiepsko zbierały wodę. Od jakiegoś czasu jeżdżę na płaskich wycieraczkach Aero. Są rewelacyjne - ciche, nie przeszkadzają w jeździe oraz bardzo dobrze zbierają wodę Dodam, że jeżdżę na co dzień Oplem Astrą. Na zimę korzystam najczęściej z wycieraczek Bosch. To solidna konstrukcja. Zamów sobie wycieraczki z tej strony: http://e-wycieraczki.pl/Często pojawiają się u nich jakieś promocje na dane modele lub firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rfałkon Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Niestety często się to zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dokładnie, dlatego trzeba się trochę w ten temat zagłębić. Ja osobiście wybrałem wycieraczki Visee VarioClip. Świetnie wykonane, pasjące do większości aut. Do tego na całej długości zużywają się równomiernie, bardzo dobra mieszanka gumowa i cisza przy nawrotach.Są genialne i cięzko znaleźć innego producenta ktory im dorówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszP56 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ja poleciłbym Ci zastosowanie wycieraczek płaskich i w tym przypadku fajną opcją jest model Visee Aquatec. Wysoka jakość użytych elementów, specjalna mieszanka kauczuku, cicha praca przy nawrotach i z metalowym mocowaniem które trzyma w odpowiednim ułożeniu całe pióro. Co do trwałości jestem naprawdę mile zaskoczony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Ja natomiast mogę zaproponować Ci abyś sprawdził ofertę producenta Dipp, ponieważ do tego modelu auta na pewno znajdziesz odpowiednie rozwiązania, które wyróżniają się zarówno wysoką jakością wykonania piór, zastosowanej mieszanki do ściągania wody i jednocześnie bardzo dobrze przylegają do powierzchni dzięki czemu nic na niej nie zostanie. Moim zdaniem wyróżnia ich zdecydowanie najlepszy stosunek ceny do jakości wykonania oraz co ważne są bardzo proste w samym montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi