Kategorie
Skocz do zawartości

Jakie wycieraczki do samochodu

pepke
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem jakiś czas temu wycieraczki u sprzedawcy parkingowego za około 50 zł - ale po miesiącu użytkowania wyrzuciłem je. Kiepsko zbierały wodę. Od jakiegoś czasu jeżdżę na płaskich wycieraczkach Aero. Są rewelacyjne - ciche, nie przeszkadzają w jeździe oraz bardzo dobrze zbierają wodę smile.png Dodam, że jeżdżę na co dzień Oplem Astrą. Na zimę korzystam najczęściej z wycieraczek Bosch. To solidna konstrukcja. Zamów sobie wycieraczki z tej strony: http://e-wycieraczki.pl/

Często pojawiają się u nich jakieś promocje na dane modele lub firmę. 

• 2 lata później...
Dokładnie, dlatego trzeba się trochę w ten temat zagłębić. Ja osobiście wybrałem wycieraczki Visee VarioClip. Świetnie wykonane, pasjące do większości aut. Do tego na całej długości zużywają się równomiernie, bardzo dobra mieszanka gumowa i cisza przy nawrotach.Są genialne i cięzko znaleźć innego producenta ktory im dorówna.

• 6 miesięcy temu...

Ja poleciłbym Ci zastosowanie wycieraczek płaskich i w tym przypadku fajną opcją jest model Visee Aquatec. Wysoka jakość użytych elementów, specjalna mieszanka kauczuku, cicha praca przy nawrotach i z metalowym mocowaniem które trzyma w odpowiednim ułożeniu całe pióro. Co do trwałości jestem naprawdę mile zaskoczony :)

• 9 miesięcy temu...

Ja natomiast mogę zaproponować Ci abyś sprawdził ofertę producenta Dipp, ponieważ do tego modelu auta na pewno znajdziesz odpowiednie rozwiązania, które wyróżniają się zarówno wysoką jakością wykonania piór, zastosowanej mieszanki do ściągania wody i jednocześnie bardzo dobrze przylegają do powierzchni dzięki czemu nic na niej nie zostanie. Moim zdaniem wyróżnia ich zdecydowanie najlepszy stosunek ceny do jakości wykonania oraz co ważne są bardzo proste w samym montażu

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...